Przeczytaj opinie naszych Klientów i zobacz co sądzą o współpracy z Mroomy

Z całego serca polecam ta firmę
Właśnie ukończyli projekt pokoju dla starszaka idącego do szkoły
Lista zakupów oraz rysunki są fenomenalne i każdy kto otrzyma komplet na koniec bez najmniejszego problemu sobie poradzi
Tak fachowej obsługi nawet przy wymagającym kliencie dawno nie spotkałam
Na pewno wrócimy z drugim pokojem 🙂

Patrycja Karcz Avatar
Patrycja Karcz
8/31/2020

Polecam z calego serca. Zespol Mroomy to przemili, profesjonalni ludzie sluzacy pomoca i rada, podchodza indywidualnie do kazdego dziecka i projektu.
Pani Ola Czarodziejka zaangazowana, pelna pasji, cierpliwa, pelen profesjonalizm oraz wiedza!!! Chociaz dzielila nas odleglosc ponad 1600km nie dalo sie tego w zaden sposob odczuc. Pani Ola zaprojektowala dla nas dwa piekne i jak rozne od siebie pokoje. Dziekuje za wszystko i oddaje w rece Mroomy kolejne pomieszczenia😀😀😀

Magdalena Kucicka Avatar
Magdalena Kucicka
8/31/2020

Polecamy współpracę z Mroomy. Bardzo profesjonalne podejście do projektowania. Pokój projektowany w zgodzie z zainteresowaniami dzieci. Bardzo dokładny wywiad przed rozpoczęciem pracy. Otwartość projektantów na nasze pomysły i sugestie. Mroomy projektowali dla nas nie tylko pokój dzieci, ale tez salon i łazienkę, a efekty są przepiękne. To była najlepsza decyzja

Jagoda Nowaczyk Avatar
Jagoda Nowaczyk
7/31/2020

Bardzo jesteśmy szczęśliwi, że trafiliśmy na firmę Mroomy w projektowaniu pokoju synów. Mroomy wyróżnia się wielkim profesjonalizem, doradztwem na wysokim poziomie oraz innowacyjnoscoą w zakresie projektowania.
Cierpliwości Pani Eli przyczyniła się do tego, że został stworzony piekny, a zarazem funkcjonalny projekt pokoju braci. Pomimo tego, że projekt został zakończony 2 miesiące przed realizacją w dalszym ciągu jesteśmy w kontakcie z Panią Ela oraz Panem Marciem, którzy slużą pomocą.
Rodzice swoich pociech ! - nie bójcie się projektowania online. Mroomy zadowoli najbardziej wymagających rodziców oraz dzieci!

Katarzyna Knap Avatar
Katarzyna Knap
7/30/2020

Projekt pokoju Kacperka przeszedł długą, wyboistą drogę, aż trafił na firmę Mroomy. Jest wiele projektantów wnętrz, jednak nie każdy potrafi zajrzeć w duszę dziecka, mroomy potrafi i to jak!!! Świat dziecka w jego pokoju, pełen fantazji, dobrego smaku i praktycznych rozwiązań. Współpraca bezproblemowa, cierpliwość, sprostanie wymaganiom klienta, nawet tego trudniejszego ;-), to dla nich żaden problem. Masz konkretną wizję pokoju -odworują ją w projekcie, nie masz pomysłu, podrzucą świetne rozwiązanie. Mogę tylko wypowiedzieć się w samych superlatywach, bo minusów po prostu nie ma. Wszystko pięknie przygotowane, lista zakupów, rysunki wykonawcze, linki do produktów. Wszystko bez wychodzenia z domu. Czego chcieć więcej. A i tak najlepszą oceną jest uśmiech mojego dziecka. I to jest najważniejsze!!! Dziękuję całej ekipie a przede wszystkim Pani Ani :-).

Izabela Bogucka-Bidol Avatar
Izabela Bogucka-Bidol
7/15/2020

Szczerze polecam Mroomy

Marta Kucharska Avatar
Marta Kucharska
6/15/2020

Serdecznie polecam współpracę z Mroomy🙂 Projekt pokoju dla córeczki został skrojony na miarę naszych potrzeb, idealnie spełnił a nawet przewyższył wszystkie nasze oczekiwania, do tego super kontakt z projektantem, gotowa lista zakupów a to wszystko bez potrzeby wychodzenia z domu!💪🏻 Nic prostszego:)

Małgorzata Mazgaj Avatar
Małgorzata Mazgaj
5/18/2020

Najlepsza firma na świecie z jaką kiedykolwiek miałam okazję współpracować. Polecam z całego serca. Kontakt wymarzony na każdym etapie pracy. Od pierwszego maila zwrotnego wiedzialam ze to wyjątkowa firma. Zawsze pomocni, otwarci na wszystkie uwagi, pomysły i marzenia.
Wsparcie od poczatku projektu, aż po jego realizacje, a nawet po zakonczeniu prac. Jestem zachwycona! I chętnie oddalabym cale mieszkanie w rece mroomy 🙂 Inne firmy powinny sie od Was uczyć!
dziekujemy bardzo !

Natalia Najdzińska Avatar
Natalia Najdzińska
5/03/2020

Polecam z całego serca ! projekt wyszedł idealnie ! Kontakt rewelacyjny. Spełnione każde nasze zyczenie, każda zachcianka. Wystarczyło podać wymiary pokoju wg instrukcji.

Beata Sromek Avatar
Beata Sromek
4/23/2020

Serdecznie polecam mroomy, pani Ola zaprojektowała nam 2 śliczne pokoje dla chłopców .. dziękuje za wsparcie w trakcie remontu, profesjonalną pomoc i cierpliwość .. jesteście najlepsi!! 😘

Marta Rychcik Avatar
Marta Rychcik
4/06/2020

Gorąco polecam ! Współpraca to bajka wszystko dopięte na ostatni guzik.

Anna Perłak Avatar
Anna Perłak
4/01/2020

Serdecznie polecam Mroomy! Usługa projektowania na najwyższym poziomie. Świetne, niebanalne i oryginalne pomysły w połączeniu z uwzględnieniem wszystkich życzeń klienta. Rzetelnie oraz terminowo. Wyjątkowo przyjazny i rzeczowy kontakt z panią Olą i Panem Marcinem (nawet po zakończeniu współpracy)

Monika Bet Avatar
Monika Bet
2/28/2020

Współpraca z team'em MROOMY to sama przyjemność! Wymarzony projekt powstał bardzo sprawnie. Dostaliśmy komplet niezbędnych informacji jak go zrealizować. Jeżeli będziemy projektować pokój dla kolejnego dziecka to tylko z MROOMY. Bardzo polecamy!

Milena Krawczyńska Avatar
Milena Krawczyńska
2/25/2020

Bardzo bardzo dziękujemy Mroomy za współpracę i opiekę jaką nas Państwo otoczyli również podczas prac remontowych. Jesteśmy wdzięczni za życzliwość i bezproblemowość. A do tego jeszcze jesteście kreatywni, profesjonalni i projektujecie piękne pokoje. 😀 Robicie świetną robotę!

Joanna G-ska Avatar
Joanna G-ska
2/23/2020

Przez przypadek natrafiłam na stronę mroomy i uważam, że to, że zadzwoniłam, było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Otrzymałam od Państwa pełne zaangażowanie w projektowaniu pokoi dla moich dzieciaczków, a same projekty spełniają nasze oczekiwania - nasze i dzieci. Pokoje piękne, funkcjonalne a współpraca wyśmienita - również po zaakceptowaniu projektu, tzn. podczas realizacji. Cierpliwość Pani Oli, z którą miałam przyjemność współpracować oraz Pana Marcina nieoceniona 😉 polecam z czystym sumieniem, oby więcej tak zaangażowanych osób w swoją pracę, pozdrawiam

Marta Ludwińska Avatar
Marta Ludwińska
2/18/2020

Polecam z całego serca ! Pani Ela stworzyła projekt marzeń💛 🦌🐾🌲Zgodny z moim gustem, świetnie rozwiązane oświetlenie, ciekawe połączenia, na które sama bym nie wpadła. Pomoc architekta jest bezcenna przy doborze materiałów, wyposażenia. Serdecznie dziękuje za przecudowna aranżacje pokoju dla Leonarda 💛 Ps i to wszystko on-line !

Laura Serkis-Kowalska Avatar
Laura Serkis-Kowalska
2/05/2020

Po obejrzeniu realizacji i codziennym karmieniem się kolejnymi postami od razu wiedzieliśmy, że chcemy oddać projektowanie pokoju dzieciaków do Mroomy. Pojawiła się obawa, że jak to można tak bez obejrzenia na żywo zaprojektować? Nic bardziej mylnego, wystarczy miarka, kartka papieru i kilka godzin wolnego czasu aby przesłać szkic do Mroomy aby zamienili to w profesjonalny plan pokoju. Współpraca i opieka nad projektem wręcz wzorowa, fajne użycie dostępnych rozwiązań (DropBox) do komunikowania się i dzielenia wizualizacjami. Pani projektantka z dużym rozeznaniem rynku wyposażenia i dużym wahlarzem propozycji do wyboru 🙂 p.s. polecam zainwestować w dalmierz laserowy co znacznie skróci czas oraz zapewni dokładoność pomiarów, szczegółnie jeśli robi się je w pojedynkę.

Karol Jaworski Avatar
Karol Jaworski
2/03/2020

Zespół Mroomy to super ekipa, sprawna i pomocna. Z uwagą podchodzi do wymagań klienta i upodobań dziecka. Projekt powstaje bardzo sprawnie i w naszym przypadku nie wymagał wielu poprawek ale nie było problemu z przedstawieniem wizualizacji w innej wersji. Obsługa poprojektowa, wizualizacje i zamówienia też bez zarzutu. Polecam gorąco. Syn bardzo zadowolony i nie może się doczekać realizacji projektu.

Agnieszka Wojciechowska Avatar
Agnieszka Wojciechowska
1/17/2020

Zespół Mroomy, na czele z Panią Aleksandrą, wykonał dla nas projekt wnętrza pokoju syna lat 8.
Pani Ola, z którą głównie współpracowaliśmy jest profesjonalistką w swoim zawodzie. Uważnie słuchała naszych uwag, podsuwała ciekawe i innowacyjne rozwiązania. Cierpliwie dostosowywała projekt do naszych potrzeb, wyobrażeń, zwracała uwagę na najdrobniejszy szczegół. Efekt pracy nas zachwycił! Zaprojektowana przestrzeń doskonale wpisała się w naszą estetykę, aranżacja wyróżnia się wyjątkowym charakterem dzięki dobranej kolorystyce i oświetleniu. Przede wszystkim aranżacją zachwycony jest przyszły użytkownik, który nie może się już doczekać realizacji! Z całego serca polecam współpracę z firmą Mroomy i Panią Aleksandrą, których cenię za fachowość, rzetelność, wspaniały kontakt, a przede wszystkim pełny profesjonalizm! Dziękujemy :)).
Mama Frania.

Eve Ewe Avatar
Eve Ewe
1/12/2020

Bardzooo polecam, projekt pokoju synka wyszedł cudownie! Pani Ola z zespołem wzięła wszystkie moje sugestie pod uwagę, dzięki temu spełniło się małe dziecięce marzenie 😊

Magda Gębka Avatar
Magda Gębka
12/14/2019

Recenzja spóźniona, bo po pół roku. Tyle trzeba, aby ocenić efekt końcowy: funkcjonalność i ergonomię. Córka zachwycona, my też. Czego chcieć więcej 🙂

Daniel Kotyras Avatar
Daniel Kotyras
11/03/2019

Polecam z całego serca współpracę z Mroomy! Od pierwszego kontaktu czuje się niesamowite zaangażowanie i otwartość! Nie wiedziałam, że można na odległość stworzyć projekt, który wprawi całą rodzinę w euforię. Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i jakości ❤️❤️

Ewelina FG Avatar
Ewelina FG
10/23/2019

Chciałam podzielić się z Wami opinia na temat całego procesu projektowania pokoju z Mroomy. Generalnie fantastyczne pomysły, indywidualne podejście, zgodność wizji i oczekiwań, cudowny kontakt, pomoc na każdym etapie projektowania i przede wszystkim zadowolenie dużych i małych domowników ! Wszystkim którzy się zastanawiają czy to dobry kierunek podpowiadam ze należy zainwestować w projekt i oddać sprawę fachowcom! 😎🤖🌈🍭🎾🤸‍♂️⛳️🎨🎯🎷🎲🥁🎬🎮🎡🚁🚀🛸🎠🏰🗽🎉🔫💎⏰📀💒🏗🤽🏻‍♀️🏏🥜🍪🍟⛄️🌪

Iza Kiermaszek Avatar
Iza Kiermaszek
9/16/2019

Pełen profesjonalizm! Mega oddanie na każdym etapie projektu, znakomity kontakt!
Nie znam drugiej tak solidnej firmy, polecam👍 z 🚜 pokoju😉.

Aleksandra Kwaśny Avatar
Aleksandra Kwaśny
9/08/2019

Bardzo polecamy! Chcielismy zmienić wystroj pokoju dla przyszłego Pierwszoklasisty, ale zupełnie nie mielismy pomysłu jak to zrobić. Dzieki p. Eli wszystko okazało się proste 🙂 Mily i swietny kontakt, profesjonalne podejście
i pelne zaangażowanie! przedstawiony projekt uwzglednial dokładnie upodobania synka (jego mina gdy zobaczyl w projekcie labirynt na scianie - bezcenna) Jesteśmy obecnie na etapie realizacji - przechodzimy przez to bezbolowo dzięki otrzymanej liscie zakupow i rysunkow technicznych.
P.Elu - dziękujemy i do usłyszenia przy projektowaniu pokoju dla młodszego synka.

Piotr Szalka Avatar
Piotr Szalka
8/18/2019

Polecam! Dziękujemy za miła współpracę Pani Oli, która w szybkim czasie reagowała na nasze maile czy wiadomości 🙂

Asia W-k Avatar
Asia W-k
8/15/2019

Kompleksowa usługa - przede wszystkim bardzo miły kontakt z Pani architekt - z Panią Elą która po krótkiej rozmowie przedstawiła projekt idealny! Bardzo dobrze odczytała nasze potrzeby kolorystykę tworząc pokój funkcjonalny z pomysłem w którym dzieciaki napewno nie będą się w nim nudzić. Dostaliśmy szczegółowe wskazówki dotyczące realizacji projektu dzięki czemu uda się to szybko i mam nadzieje bezstresowo 😉 pozdrawiam!!

Kaja KG Avatar
Kaja KG
7/23/2019

Polecam firme w 100%. Pełen profesionalizm. Na wszystkie pytania służą pomocą. Dostosowują się do klienta. My jesteśmy bardzo zadowoleni.

Paulina Felisiak Avatar
Paulina Felisiak
7/23/2019

Jeżeli szukasz firmy, która wykona zlecenie i przygotuje spis materiałów to ŹLE trafiłeś. Jeżeli chcesz być jednym z kilkuset klientów a obsługa ma być "tak-nie" to też źle trafiłeś. To miejsce gdzie spełnisz marzenie o pokoju dzieci. Zaczynając od ukrytych kontaktów kończąc na mega wyczesanej tapecie w nietuzinkowym stylu. Każdy szczegół omówiony i przedyskutowany. Przedstawione opcje co lepsze, co się bardziej sprawdzi. Rozmawia się z Tymi ludźmi tak, jakbyśmy się znali od urodzenia aż nie można skończonyc połączenia 😉 super jest też fakt, że jeżeli jest taka możliwość to Oni rozmawiają również z samym zainteresowanym "czytaj mieszkancem pokoju" ! Chyba rozumiecie jak dziecko obrasta w piórka później 😉
Tak więc, tu otrzymasz "wyrysowane" marzenie dopięte na ostatni guzik. Listę oraz fv pro formy każdego możliwego produktu użytego w projekcie. Ty tylko później podziwiasz i cieszysz się szczęśliwą uśmiechniętą buzią Twoich dzieci 😍 a zapomniałam, nawet jak już wszystko otrzymasz to i tak zawsze możesz do Nich się zwrócić z każdą głupotą a Oni pomogą.

Dorota Bąk Avatar
Dorota Bąk
7/21/2019

Z czystym sumieniem i z całego serca polecam firmę Mroomy. Pełen profesjonalizm, kontakt z projektantem dosłownie całodobowy (z p. Elą wymieniałyśmy maile o 24!), omówiony został najdrobniejszy szczegół, a przede wszystkim projekt dostosowany jest do upodobań dzieci. Po otrzymaniu listy zakupów i rysunków technicznych padło jedno słowo „wow” – wszystko podane „na tacy” - i oczywiście zadowolona mina majstra na widok rysunków – bezcenna...Starszy syn bardzo zadowolony, aktywnie uczestniczy w realizacji projektu (duma go rozpiera podając śruby itp. ;)) więc mamy dodatkową frajdę. Obawy związane z wykładziną zostały rozwiane – dzieci przeszczęśliwe turlają się po podłodze a ja nie wołam „załóżcie skarpetki”… ;). Czekam z niecierpliwością i kibicuje firmie aby rozwinęła swoją działalność o projekty salonu, sypialni itd. – na pewno stanę pierwsza w kolejce!!!

Katarzyna Tarnawska Avatar
Katarzyna Tarnawska
7/16/2019