Przeczytaj opinie naszych Klientów i zobacz co sądzą o współpracy z Mroomy

Polecam w 100%!!! :))) To nie tylko projekty najfajniejszych pokoi dla dzieci. To również profesjonalna i przemiła obsługa!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji, szybkości działania, konkretnych propozycji i porządku jaki panuje przez całą fazę projektu. Szczególne podziękowania dla Pani Eli za profesjonalizm, głowę pełną pomysłów i przemiły kontakt :))) Miałam nie raz do czynienia z projektantami wnętrz i współpracę z Mroomy wspominam najlepiej! Pozdrawiam całą ekipę i "do zobaczenia"! 🙂

Joanna Milewska-Bulbiak Avatar
Joanna Milewska-Bulbiak
4/13/2021

Z całego serca polecam ekipę mroomy.Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście poczynając od Pani z messengera która cierpliwie odpowiadała na moje pytania i dzięki której zdecydowałam się zrobić projekt, poprzez Panią Anię która projektowała pokój dziewczyn i nanosiła wszelkie uwagi oraz rozwiewała wątpliwości , kończąc na Pani Karolinie która co byłam wogóle w szoku ogarnęła faktury proforma tak ze w zasadzie wystarczyło opłacić i nie przejmować się niczym ( firmy już z góry wiedziały co mają dla nas zrobić - w jakich wymiarach i kolorach). Dziewczyny są zachwycone projektem swojego pokoju i już nie mogą doczekać się remontu.Z pewnością w niedługim czasie będziemy robić jeszcze drugi pokój najmłodszego członka rodziny 🙂

Agnieszka Warzecha Avatar
Agnieszka Warzecha
4/12/2021

Mroomy znalazłam przeglądając internet pod hasłem najlepsze projekty pokoi dla dzieci i bez wahania postanowiłam podjąć współpracę. Szczegółowa ankieta, rozmowa, określenie własnych potrzeb i oczekiwań - wszystko spełnione w 100%. Wyczucie i zrozumienie pani projektantki oraz wsparcie całego zespołu spowodowało, że projekt przyjęłam bez uwag 🙂 Pokój czeka na nową lokatorkę, serdecznie dziękuję i polecam taką formę współpracy 🙂

Maja Mirska Avatar
Maja Mirska
4/01/2021

Po prostu warto, jest efekt WOW, Pani Ela to prawdziwa czarodziejka, o wielkich pokładach cierpliwości:) mimo wielu darmowych internetowych inspiracji to nie to samo co zakup projektu, pełen profesjonalizm, otwartość na sugestię klienta, pomysłowość, a przy tym udało zmieścić się w założonym budżecie, duży plus za to że usługa jest zdalna, a współpraca przebiegała naprawdę super, córka zachwycona, udało się też wygospodarować przestrzeń dla młodszej siostry, powoli rozpoczynamy realizację projektu, z chęcią sama zamieszkałabym w takim pokoju:P

Barbara Wilczak Avatar
Barbara Wilczak
3/23/2021

Bardzo dziękuję za zaprojektowanie pokoju mojego synka. Współpraca z przemiłą i niezwykle profesjonalną Panią architekt, to była absolutna przyjemność. W moim odczuciu, współpraca układała się doskonale. Od początku miałam swoją wizję, jak chciałabym, by wyglądał ten pokój, lub jego część, natomiast okazało się, że pomysły Pani Ani były zdecydowanie lepsze od moich, dzięki czemu mogłam zdać się całkowicie na jej gust i profesjonalizm, oczekując w spokoju efektów pracy Pani architekt. Otrzymałam projekt pokoju idealnie spełniający moje oczekiwania, no i przede wszystkim wielki uśmiech osoby, dla której ten projekt był tworzony. Bardzo dziękuję, jesteście najlepsi! 🙂

Aneta Ś. Avatar
Aneta Ś.
2/25/2021

Polecam serdecznie. Pokój syna zaprojektowany dokładnie tak jak sobie wymarzył. Jest po prostu super 🙂

Iwona Palikot Avatar
Iwona Palikot
2/21/2021

Mawiają do trzech razy sztuka ....
Hanusia miała już wcześniej zaprojektowany swój pokoik dwa razy ale ciagle coś w nim było nie tak ... czegoś w nim brakowało . Dałam się namówić na projekt Mroomy chociaż nie powiem było to dla mnie wyzwanie z malowaniem pokoju ale dałam rade ☺️
Polecam z czystym sumieniem Panią Elę bardzo kompetentna osoba na odpowiednim stanowisku . Słucha i daje z siebie wszystko aby klient był zadowolony w 100% jeszcze raz bardzo dziękuje 🥰❤️🥰

Ola Kic Avatar
Ola Kic
2/18/2021

Na Mroomy trafiłam przez przypadek, ale wiedziałam, że to będzie rozwiązanie dla nas. Dzięki Mroomy mogliśmy zaprojektować pokoje córek od A do Z, zgodnie z ich upodobaniami, bez zbędnego wychodzenia z domu, bez tracenia czasu na dojazdy na spotkania z projektantem, czy dostosowywania naszego wolnego czasu z terminarzem projektanta. Już po opiniach byłam dobrej myśli i oczywiście się nie zawiodłam 🙂 Od początku do końca kontakt z projektantami był świetny, wszystko było jasno i klarownie przedstawione, co kiedy i dlaczego 😉 Widać, że cała ekipa Mroomy zna się na rzeczy, wszystko jest świetnie zorganizowane i to się ceni 🙂 Kontakt z naszą projektantką prowadzącą, z Panią Elą był bardzo przyjemny. Szybkie sprawne odpowiedzi, przedstawianie nam wszystkiego przez Dropboxa, służenie dobrą radą, no i dodatkowy plus za fakturki proforma, które zostaną nam uaktualnione jak już będziemy ich potrzebować 🙂 Realizację projektów planujemy dopiero w okresie letnim, ale już nie mogę się doczekać efektów 😉 Mroomy- bardzo dziękujemy i z czystym sumieniem polecamy 🙂

Agnieszka Szwajkowska Avatar
Agnieszka Szwajkowska
2/14/2021

Muszę przyznać, że byliśmy sceptykami i długo zastanawialiśmy się nad sensem projektowania pokoju dla synów online. Wybór Mroomy okazał się jednak strzałem w dziesiątkę. Po realizacji projektu, dołączamy do grona bardzo zadowolonych klientów.
Ekipa Mroomy od początku się nami troskliwie zajęła. W ogóle nie mieliśmy poczucia, że projektujemy wyłącznie online. Sam proces projektowania jest dobrze zorganizowany i przemyślany, a jego podstawą jest wzorowy i sympatyczny kontakt z zespołem. Pani Ania, z którą współpracowaliśmy przy projekcie, podsuwała nam różne ciekawe pomysły i rozwiązania, była także otwarta na nasze propozycje i cierpliwie dokonywała kolejnych zmian w projekcie. Skończyliśmy projekt, kiedy rzeczywiście byliśmy z niego zadowoleni i my i nasi synowie. Aranżacja pokoju zdecydowanie trafiła w nasz gust. Po etapie projektowania, przyszedł czas zamówień, które pilotował dla nas Pan Marcin. Pomógł nam także w reklamacji, która nam się po drodze przytrafiła. Słowem, pełen profesjonalizm.
Projekt już zrealizowaliśmy i pokój jest jeszcze ładniejszy, niż na wizualizacjach. Mikołaj i Tymon są nim zachwyceni, a to chyba najlepsza rekomendacja.
Dziękujemy Mroomy i szczerze wszystkim polecamy. Przy kolejnym projekcie nie będziemy mieli żadnego problemu z wyborem odpowiedniej ekipy.

Małgorzata Mizera-Wołowicz Avatar
Małgorzata Mizera-Wołowicz
1/31/2021

Genialni pod każdym względem! Nie tylko tworzą najfajniejsze przestrzenie dla dzieci, ale jeszcze zamieniają je w magiczne królestwa zgodnie z życzeniami mieszkańców.

Ale to nie wszystko! Są przesympatyczni, kreatywni i biorą pod uwagę nawet pozornie sprzeczne prośby klientów 🙂 dla mnie to juz wystarczy, ale pozytywów jest wiecej 😉

Proces tworzenia projektu jest fantastycznie zorganizowany począwszy od niezwykle klarowniej instrukcji mierzenia pokoju, a na liście zakupów (z fakturami pro forma!!!) skończywszy. Ekstra!

Na każdym jego kroku widać, że wszystko jest przemyślane sto razy, zprpocesowane i oparte na wielkim doświadczeniu.

Projekty są po prostu piękne, ale rownież praktyczne i biorące pod uwagę temperament i zainteresowania dzieci.

Szczerze polecam!

Klaudia Frątczak-Kospin Avatar
Klaudia Frątczak-Kospin
1/28/2021

Postanowiłam poczekać z wyrażeniem opinii do czasu zrealizowania projektu, ponieważ byłam ciekawa jak wirtualny projekt przełoży się na rzeczywisty efekt... czekamy już tylko na ostatnie 2 mebelki bez których funkcjonujemy, wiec dzielimy się wrażeniami... projekty Mroomy podglądałam od dawna...próbowałam się zainspirować i zaprojektować pokój sama... choć wizja była, ciężko było mi ją „skleić” w logiczną całość. Mieszkanie ze skosami zawsze było moim marzeniem, ale nie zdawałam sobie sprawy jak trudne to wnętrza 🙈 uporządkować pokój dziecka, spełnić jego dość konkretne oczekiwania, uzyskać efekt wow pracą własnych rąk bez zatrudniania ekipy specjalistów od wykończeń i do tego zmieścić się w budżecie 🤔 ?? Z Mroomy wszystko jest możliwe! Można nawet się trochę „zbuntować” i nie dostać po głowie 😂 użytkujemy pokój od niedawna i już wiemy, że nic byśmy nie zmienili, a współpraca z Mroomy była strzałem w 10! Polecamy z całego serca i już myślimy o kolejnym projekcie z Mroomy 😍

Ewa GK Avatar
Ewa GK
1/28/2021

Polecamy Mroomy za pomysłowość, profesjonalne podejście i jasne zasady współpracy. Kontakt online sprawdził się na 100%. Pani projektująca bardzo kompetentna i znająca branżę od podszewki- bogata oferta mebli i detali.

Kamilla Maćkiewicz Avatar
Kamilla Maćkiewicz
10/15/2020

Współpraca z Wami to czysta przyjemność. Jakże ważna w dniu dzisiejszym, praca zdalna, na mega wysokim poziomie. Pełen profesjonalizm, dotrzymane terminy. Projekty zgodne z oczekiwaniami dzieciaków. Jesteśmy zachwyceni. Polecam w 100 %.

Izabela Włodarczak Avatar
Izabela Włodarczak
10/14/2020

Polecam z całego serca . Świetny kontakt , wiedziałam ze pokój będzie idealny zanim otrzymałam projekt i nie myliłam się . Projekt trafiony w punkt , synkowi wszystko się podoba. Bardzo szczegółowe rysunki , cała lista zakupów gotowa do opłacenia . Teraz pozostaje tylko realizować projekt . Dziekuje bardzo

Katarzyna Czyrska Avatar
Katarzyna Czyrska
10/13/2020

Z całego serca polecam ta firmę
Właśnie ukończyli projekt pokoju dla starszaka idącego do szkoły
Lista zakupów oraz rysunki są fenomenalne i każdy kto otrzyma komplet na koniec bez najmniejszego problemu sobie poradzi
Tak fachowej obsługi nawet przy wymagającym kliencie dawno nie spotkałam
Na pewno wrócimy z drugim pokojem 🙂

Patrycja Karcz Avatar
Patrycja Karcz
8/31/2020

Polecam z calego serca. Zespol Mroomy to przemili, profesjonalni ludzie sluzacy pomoca i rada, podchodza indywidualnie do kazdego dziecka i projektu.
Pani Ola Czarodziejka zaangazowana, pelna pasji, cierpliwa, pelen profesjonalizm oraz wiedza!!! Chociaz dzielila nas odleglosc ponad 1600km nie dalo sie tego w zaden sposob odczuc. Pani Ola zaprojektowala dla nas dwa piekne i jak rozne od siebie pokoje. Dziekuje za wszystko i oddaje w rece Mroomy kolejne pomieszczenia😀😀😀

Magdalena Kucicka Avatar
Magdalena Kucicka
8/31/2020

Polecamy współpracę z Mroomy. Bardzo profesjonalne podejście do projektowania. Pokój projektowany w zgodzie z zainteresowaniami dzieci. Bardzo dokładny wywiad przed rozpoczęciem pracy. Otwartość projektantów na nasze pomysły i sugestie. Mroomy projektowali dla nas nie tylko pokój dzieci, ale tez salon i łazienkę, a efekty są przepiękne. To była najlepsza decyzja

Jagoda Nowaczyk Avatar
Jagoda Nowaczyk
7/31/2020

Bardzo jesteśmy szczęśliwi, że trafiliśmy na firmę Mroomy w projektowaniu pokoju synów. Mroomy wyróżnia się wielkim profesjonalizem, doradztwem na wysokim poziomie oraz innowacyjnoscoą w zakresie projektowania.
Cierpliwości Pani Eli przyczyniła się do tego, że został stworzony piekny, a zarazem funkcjonalny projekt pokoju braci. Pomimo tego, że projekt został zakończony 2 miesiące przed realizacją w dalszym ciągu jesteśmy w kontakcie z Panią Ela oraz Panem Marciem, którzy slużą pomocą.
Rodzice swoich pociech ! - nie bójcie się projektowania online. Mroomy zadowoli najbardziej wymagających rodziców oraz dzieci!

Katarzyna Knap Avatar
Katarzyna Knap
7/30/2020

Projekt pokoju Kacperka przeszedł długą, wyboistą drogę, aż trafił na firmę Mroomy. Jest wiele projektantów wnętrz, jednak nie każdy potrafi zajrzeć w duszę dziecka, mroomy potrafi i to jak!!! Świat dziecka w jego pokoju, pełen fantazji, dobrego smaku i praktycznych rozwiązań. Współpraca bezproblemowa, cierpliwość, sprostanie wymaganiom klienta, nawet tego trudniejszego ;-), to dla nich żaden problem. Masz konkretną wizję pokoju -odworują ją w projekcie, nie masz pomysłu, podrzucą świetne rozwiązanie. Mogę tylko wypowiedzieć się w samych superlatywach, bo minusów po prostu nie ma. Wszystko pięknie przygotowane, lista zakupów, rysunki wykonawcze, linki do produktów. Wszystko bez wychodzenia z domu. Czego chcieć więcej. A i tak najlepszą oceną jest uśmiech mojego dziecka. I to jest najważniejsze!!! Dziękuję całej ekipie a przede wszystkim Pani Ani :-).

Izabela Bogucka-Bidol Avatar
Izabela Bogucka-Bidol
7/15/2020

Szczerze polecam Mroomy

Marta Kucharska Avatar
Marta Kucharska
6/15/2020

Serdecznie polecam współpracę z Mroomy🙂 Projekt pokoju dla córeczki został skrojony na miarę naszych potrzeb, idealnie spełnił a nawet przewyższył wszystkie nasze oczekiwania, do tego super kontakt z projektantem, gotowa lista zakupów a to wszystko bez potrzeby wychodzenia z domu!💪🏻 Nic prostszego:)

Małgorzata Mazgaj Avatar
Małgorzata Mazgaj
5/18/2020

Najlepsza firma na świecie z jaką kiedykolwiek miałam okazję współpracować. Polecam z całego serca. Kontakt wymarzony na każdym etapie pracy. Od pierwszego maila zwrotnego wiedzialam ze to wyjątkowa firma. Zawsze pomocni, otwarci na wszystkie uwagi, pomysły i marzenia.
Wsparcie od poczatku projektu, aż po jego realizacje, a nawet po zakonczeniu prac. Jestem zachwycona! I chętnie oddalabym cale mieszkanie w rece mroomy 🙂 Inne firmy powinny sie od Was uczyć!
dziekujemy bardzo !

Natalia Najdzińska Avatar
Natalia Najdzińska
5/03/2020

Polecam z całego serca ! projekt wyszedł idealnie ! Kontakt rewelacyjny. Spełnione każde nasze zyczenie, każda zachcianka. Wystarczyło podać wymiary pokoju wg instrukcji.

Beata Sromek Avatar
Beata Sromek
4/23/2020

Serdecznie polecam mroomy, pani Ola zaprojektowała nam 2 śliczne pokoje dla chłopców .. dziękuje za wsparcie w trakcie remontu, profesjonalną pomoc i cierpliwość .. jesteście najlepsi!! 😘

Marta Rychcik Avatar
Marta Rychcik
4/06/2020

Gorąco polecam ! Współpraca to bajka wszystko dopięte na ostatni guzik.

Anna Perłak Avatar
Anna Perłak
4/01/2020

Serdecznie polecam Mroomy! Usługa projektowania na najwyższym poziomie. Świetne, niebanalne i oryginalne pomysły w połączeniu z uwzględnieniem wszystkich życzeń klienta. Rzetelnie oraz terminowo. Wyjątkowo przyjazny i rzeczowy kontakt z panią Olą i Panem Marcinem (nawet po zakończeniu współpracy)

Monika Bet Avatar
Monika Bet
2/28/2020

Współpraca z team'em MROOMY to sama przyjemność! Wymarzony projekt powstał bardzo sprawnie. Dostaliśmy komplet niezbędnych informacji jak go zrealizować. Jeżeli będziemy projektować pokój dla kolejnego dziecka to tylko z MROOMY. Bardzo polecamy!

Milena Krawczyńska Avatar
Milena Krawczyńska
2/25/2020

Bardzo bardzo dziękujemy Mroomy za współpracę i opiekę jaką nas Państwo otoczyli również podczas prac remontowych. Jesteśmy wdzięczni za życzliwość i bezproblemowość. A do tego jeszcze jesteście kreatywni, profesjonalni i projektujecie piękne pokoje. 😀 Robicie świetną robotę!

Joanna G-ska Avatar
Joanna G-ska
2/23/2020

Przez przypadek natrafiłam na stronę mroomy i uważam, że to, że zadzwoniłam, było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Otrzymałam od Państwa pełne zaangażowanie w projektowaniu pokoi dla moich dzieciaczków, a same projekty spełniają nasze oczekiwania - nasze i dzieci. Pokoje piękne, funkcjonalne a współpraca wyśmienita - również po zaakceptowaniu projektu, tzn. podczas realizacji. Cierpliwość Pani Oli, z którą miałam przyjemność współpracować oraz Pana Marcina nieoceniona 😉 polecam z czystym sumieniem, oby więcej tak zaangażowanych osób w swoją pracę, pozdrawiam

Marta Ludwińska Avatar
Marta Ludwińska
2/18/2020

Polecam z całego serca ! Pani Ela stworzyła projekt marzeń💛 🦌🐾🌲Zgodny z moim gustem, świetnie rozwiązane oświetlenie, ciekawe połączenia, na które sama bym nie wpadła. Pomoc architekta jest bezcenna przy doborze materiałów, wyposażenia. Serdecznie dziękuje za przecudowna aranżacje pokoju dla Leonarda 💛 Ps i to wszystko on-line !

Laura Serkis-Kowalska Avatar
Laura Serkis-Kowalska
2/05/2020