Tylko do 14 czerwca 20% rabatu na projekt pokoju dziecka Skorzystaj

Przeczytaj opinie naszych Klientów

Opinie zadowolonych klientow Mroomy

Polecam 🙂 współpraca z Panią Olą wypadła świetnie. Mnóstwo podpowiedzi, zaskakujących pomysłów i dużo cierpliwości.
Pozytywne zaskoczenie - pomimo braku obecności architekta na miejscu 😉
Polecam każdemu, kto zastanawia się nad taką opcją 😉
Justyna Klader Avatar
Justyna Klader
10/06/24
Polecam współpracę z Mroomy. Szczególnie polecam Panią Darię, która bardzo sprawnie odpowiada na pytania, rozwiewa wątpliwości, a przy tym jest bardzo miła i profesjonalna. Projekty są przepiękne, spełniają moje wszystkie oczekiwania.
Katarzyna Machowska Avatar
Katarzyna Machowska
27/05/24
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy - nasz pokój był trudny bo mały i dla 2 chłopców, a dzięki indywidualnemu podejściu udało się uwzględnić wszystkie nasze potrzeby i oczekiwania i stworzyć piękny projekt 🙂 widać, że Mroomy ma naprawdę doświadczenie w dziecięcej specyfice 😉 Pani projektantka wykazała się też cierpliwością w zakresie dużej liczby pytań i różnych gustów 😛 polecamy 🙂
Magdalena Olek Avatar
Magdalena Olek
23/05/24
Polecam, bardzo fajna współpraca. Wszystkie etapy procesu są dobrze przemyślane, współpraca z projektantką była bardzo przyjemna(a mieliśmy już złe doświadczenia w tej branży). Pani zadawała mądre pytania, nanosiła poprawki wg naszych potrzeb. Dostaliśmy szczegółowe instrukcje dla wykonawców więc nie było problemu jak co zrobić. Poprosiliśmy o projekt nietypowy i bajkowy i dostaliśmy właśnie to 😀 Słońce na suficie, drabinka, huśtawka i domek - dzieci są zachwycone, zamiast pokoju mają salę zabaw 😀
Barbara Frąckiewicz Avatar
Barbara Frąckiewicz
18/05/24
Bardzo polecam 😉 Na każdym etapie projektowania mieliśmy odpowiednią pomoc i kontakt. Na początek odpowiedzieliśmy na kilka prostych pytań po to, aby Mroomy mogli nas lepiej poznać i nasze potrzeby. Już wstępny projekt zaskoczył nas bardzo pozytywnie, a później było już tylko lepiej. Nawet po etapie projektowym w każdej chwili mogłam liczyć na wsparcie Pani Żanety z działu sprzedażowego, na ponowne przeliczenie cel, uruchomienie oferty i tym podobne. W moim odczuciu jest to firma prowadzona z sercem, osoby, które tworzą zespół Mroomy są bardzo zaangażowane i wykonują tą pracę w pełni profesjonalnie. Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości do formy kontaktu online, nie ma się czego bać 😉 Wszelkie udostępnione nam przez Mroomy materiały były jasne, czytelne, wiedzielismy co mamy robić 😉
Justyna Sz Avatar
Justyna Sz
14/05/24
PROJEKT NA ODLEGŁOŚĆ-IRLANDIA
Można? Jak najbardziej można!
Serdecznie polecam współpracę z firmą MROOMY!
Jednocześnie dziękuję za kawał dobrej roboty: wykonanie i szybkość realizacji projektu.
Współpraca zarówno za pierwszym jak i drugim razem przebiegała nad wyraz sprawnie, profesjonalnie i bezproblemowo, mimo realizacji projektu w Irlandii. Możliwość odbioru mebli bezpośrednio przez firmę przewozowa z magazynu producenta mebli.
Indiwidualnie podejście do klienta, niebanalny dobór mebli, kreatywność i wyczucie to cechy, które najbardziej sobie ceniłam. Wszystkie sugerowane zmiany były rzetelnie i szybko rozważanie i po zatwierdzeniu wprowadzane. Myślę, że to nie koniec naszej współpracy.
Cena warta jakości oferowanej usługi i zaoszczędzonego czasu i zachodu meblowania i dobierania dodatków do pokoju dzieci. Wizualizacje projektu mówią same za siebie.
Prosze rzucić okiem na projekt Mii Heleny 6 lat i Johna Zbigniewa 8 lat.
Malgorzata Rutkowska Avatar
Malgorzata Rutkowska
13/05/24
Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z firmą Mroomy! Naprawdę bardzo profesjonalne podejście, a przy tym wszystko tak proste. Dostaliśmy naszą panią projektant której bardzo dziękujemy, synek ma przepiękny pokój 🙂 najpiękniejsze w tej współpracy było to że wszystko dostaliśmy na gotowo, lista zakopów z odnośnikami do konkretnych rzeczy, wszystko już na wymiar gotowe aby tylko kliknąć zamów i gotowe! Oszczędność czasu i zawrotów głowy przy zakupach gdybym miała sama to robić. Meble i wszystkie dodatki przyszły także expresowo! Polecam 🙂
Agnieszka Stam-Gładysiak Avatar
Agnieszka Stam-Gładysiak
28/04/24
Polecam! Świetna współpraca, otrzymałam odpowiedź na każde pytanie zarówno w trakcie projektowania jak i po otrzymaniu dokumentacji (pokój remontowaliśmy kilka miesięcy później), sam projekt cudny!
Paulina Hoły Avatar
Paulina Hoły
28/04/24
Świetna współpraca, otrzymaliśmy odpowiedź na każde nasze pytanie, bez problemu wprowadzane były wszelkie sugerowane przez nas drobne zmiany. Projekt zabudowy przepiękny, wykonanie rysunków technicznych pochwalone przez stolarza:) serdecznie dziękujemy i polecamy!
Ania Zamorska-Moder Avatar
Ania Zamorska-Moder
26/04/24
Polecam bardzo! Jestem wierną fanką projektów mroomy, od początku ich istnienia. Kiedy nadszedł czas na remont pokoju córki, nie było innej opcji. Cały faza projektowania i zbierania wymagań poszła bardzo sprawnie. Nasze uwagi były uwzględniane, a córka ma pokój o jakim marzyła 🙂 Polecamy Panią Darię, która cierpliwie realizowała nasze chciejstwa :)!
Agnieszka Koput Avatar
Agnieszka Koput
22/04/24
Mroomy zasługuje na pełne uznanie za swoją kreatywność i empatię wobec potrzeb najmłodszych użytkowników. Ich podejście do projektowania nie tylko uwzględnia funkcjonalność i estetykę, ale również stawia na bezpieczeństwo i rozwój dziecka. Praca z nimi to prawdziwa przyjemność, ponieważ potrafią wcielić w życie wizję rodziców i dostosować ją do potrzeb oraz zainteresowań malucha. Ich projektowanie uwzględniające różnorodne elementy, takie jak kolorystyka, oświetlenie, ergonomiczne rozwiązania czy miejsce do zabawy, sprawia, że pokój staje się nie tylko miejscem snu, ale także oazą kreatywności i radości dla dziecka. Polecam tę firmę wszystkim rodzicom poszukującym profesjonalnego podejścia i magicznych metamorfoz w przestrzeni swojego dziecka.
Kornelia Machalica Avatar
Kornelia Machalica
16/04/24
Gorąco polecam współpracę Mroomy. Naszymi projektami kierowała Pani Daria - stworzyła magiczny świat dla dwóch małych dziewczynek �� Każdy etap współpracy na najwyższym poziomie!
Marzena Adamczuk Avatar
Marzena Adamczuk
16/04/24
Długo byłam osobą zachwycającą się projektami które pojawiały się na stronie Mroomy.
Wykorzystałam moment w którym trwała promocja na wymarzony pokój. Skontaktowała się ze mną Pani Aleksandra która pracowała nad naszym projektem wysłuchała koncepcji syna i naszych.
Pani Aleksandra wyczarowała pokój marzeń dla naszego syna.
Cudowny kontakt i podejście do klienta.
Osoby które się nadal zastanawiają, idźcie po pokoje marzeń dla swoich dzieci 🙂
Polecam z całego serca 🙂 ♥️
Edyta MP-Toczko Avatar
Edyta MP-Toczko
15/04/24
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z mroomy, szczególnie dzielnie znosiła nas Pani architekt Ela Góraj. Nie bede ukrywać, ze byłam troche nieprzekonana i pełna obaw do takiej formy współpracy (czyli kontakt wyłącznie poprzez maile, telefon) jednak moje obawy okazały zupełnie nie słuszne. Pani Ela idealnie odpowiedziała na nasze potrzeby i uwzględniła nie tylko potrzeby dziecka w projekcie ale rownież nasza potrzebę estetyki i spójności z architektura całego domu.
Dostaliśmy bardzo dokładny i szczegółowy projekt pokoju, listę zakupow. Dla mnie super 🙂 na pewno przy kolejnym dziecku skorzystamy ponownie z pomocy mroomy:)
Olga Mnc Avatar
Olga Mnc
10/04/24
Bardzo polecam współpracę z Mroomy. Sama najpierw obserwowałam stronę, projekty, aż w końcu zdecydowałam o zakupie projektu i był to strzał w dziesiątkę. Współpraca przebiegała bardzo sprawnie, jestem zadowolona z efektu.
Edyta Skorupa Avatar
Edyta Skorupa
10/04/24
Serdecznie polecam korzystanie z usług Mroomy. Cała współpraca przebiega bardzo sprawnie oraz zasady jej są przejrzyste i z góry określone, co porządkuje proces. Przekazane wizualizacje i materiały pozwoliły stworzyć córkom pokój marzeń 🙂
Agnieszka Bogucka Avatar
Agnieszka Bogucka
09/04/24
Bardzo polecam Mroomy! Jako projektanci pokoje dla dzieci są naprawdę najlepsze! Ważne że wizualizacja projektu na 100% może być realizowana w rzeczywistości!
Veronika Blazhukevich Avatar
Veronika Blazhukevich
07/04/24
Bardzo polecam współpracę z Mroomy. Pokój mojego dziecka wyszedł bajecznie, nigdy w życiu bym takiego nie wymyslila. Projekt na prawde warty swojej ceny. Współpraca z projektantką świetna, potem lista zakupów zdecydowanie ułatwiająca remont. Jestem pod wrażeniem Mroomy i polecam znajomym.
Gosia Andrzejewska Avatar
Gosia Andrzejewska
05/04/24
Zdecydowanie polecam współpracę z mroomy, za kontakt z architektem, za nietuzinkowe pomysły i elastyczność. Pani architekt wykazała się dużą dozą cierpliwości i wyrozumiałości, doradzała, tłumaczyła aż finalnie udało nam się stworzyć oczekiwany projekt. Projektowanie online okazało się bardzo wygodnym rozwiązaniem, byłyśmy w stałym kontakcie mailowym zarówno z panią architekt jak i finalizując zamówieniem ze sklepem.
Katarzyna Szarska Avatar
Katarzyna Szarska
18/03/24
Polecam wszystkimi czterema kończynami współpracę z Mroomy! Coś, co spędzało mi sen z powiek okazało się czystą przyjemnościa: w opcji Premium otrzymaliśmy szyty na miarę, wyjątkowy projekt, a Panowie malarz, elektryk i stolarz informacje niezbędne do rozpoczęcia pracy. Sama współpraca z Panią Darią przebiegała sprawnie i w przemiłej atmosferze, pomimo, że nie byliśmy najłatwiejszymi klientami 🙂 Jeśli pokój dla dziecka, to tylko z Mroomy!
Basia Polikowska-Wyzina Avatar
Basia Polikowska-Wyzina
17/03/24
Zakończyliśmy projektowanie z firmą Mroomy chociaż nie mieliśmy jeszcze możliwości wykonania pokoju dziecka. Sam projekt wywołał zachwyt syna. Do tej pory współpraca przebiegała absolutnie bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt, zrozumienie potrzeb i cierpliwość w nanoszeniu zmian. Polecam
Mag Ba Avatar
Mag Ba
13/03/24
Długo się decydowałam, by skorzystać z takiej formy projektowania, ale to był strzał w 10tkę! Super kontakt! Aż 4 projekty, gdzie praktycznie w trzech prawie nie nanosilismy zmian, dzieci zachwycone! Wszystko przemyślane, wiedzieliśmy co i kiedy robimy 😊, a przy tylu projektach trochę tego było. Wszystko w super atmosferze!
Skorzystaliśmy także z opcji zakupów z listy, extra sprawa 😊.
POLECAM!!!
Monika Drozd Avatar
Monika Drozd
07/03/24
Bardzo polecam współpracę z mroomy! Trochę się obawiałam projektowania na odległość ale niepotrzebnie- wszystko było bardzo szczegółowo tłumaczone od początku (np.jak wymierzyć pokój).Współpraca z p.Elą przebiegała bezproblemowo-pani Ela uważnie słuchała i elastycznie nanosiła poprawki do projektu w razie potrzeby. Efekt super, córka zyskała przytulny i funkcjonalny pokoik do którego tęskni jak jest kilka dni poza domem;) Dziękujemy!
Magdalena Karolina Avatar
Magdalena Karolina
03/03/24
polecam współpracę z firmą mroomy zarówno na etapie projektowania, jak i co ważne na etapie realizacji. architekt z firmy mroomy bardzo sprawnie i profesjonalnie stworzyła dla mnie 2 projekty pokoi dziecięcych. Polecam Panią Elę, gdyz jest to osoba bardzo elastyczna. Jeśli była potrzeba doradzenia i nowych pomysłów, to Pani architekt była pomysłowa, a kiedy potrzebowałam bardziej "ubrania przestrzeni" w moje pomysły, również umiała odpowiednio reagować. powstały pokoje, i na żywo wyglądają praktycznie identycznie jak na proponowanych przez mroomy wizualizacjach. pomiary, które trzeba zrobić samemu nie są skomplikowane, a architekt pomaga w ich pobraniu. Moje obawy co do współpracy online okazały się zupełnie nieuzasadnione. mroomy ma opracowane do perfekcji poszczególne etapy projektowania. firma bardzo fajnie realizuje współpracę z klientem, szanuje go i o niego dba. kiedy pojawiły się problemy z firmą stolarską na etapie realizacji projektu , mroomy również było bardzo pomocne. mozna poczuć, że w pełni biorą odpowiedzialność za to, żeby klient był zadowolony i nie odcinają się po oddaniu projektu, tylko rzeczywiście realizują każdą reklamację odnośnie produktów wykorzystanych w projekcie. klient nie musi uczestniczyć w procesie reklamacji, firma faktycznie bierze to na siebie, co jest dużym ułatwieniem. bardzo polecam, dopracowane projekty, miły kontakt i pełen profesjonalizm.
Maria Mielcarek Avatar
Maria Mielcarek
22/02/24
Do zlecenia projektu Mroomy podeszłam z lekką obawą. Myślałam - jak to projektant nie przyjedzie na miejsce budowy? Nie zrobi obmiarów, nie pojedzie z nami na zakupy? Obawy były zupełnie niepotrzebne. Dostaliśmy dokładne wytyczne pomiaru, wykonawca dostał dokładny projekt, a zakupy zrobiło za nas mroomy wiec zaoszczędziliśmy mnóstwo czasu ❤️ oglądając poprzednie realizacje mroomy wiedziałam ze musza znać się na rzeczy, ale efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! Do tej pory nie mogę się napatrzeć na ten pokój. Jest absolutnie magiczny ???? Jeszcze raz dziękujemy Pani Dario, dziękujemy Mroomy
Aleksandra Bogacka Avatar
Aleksandra Bogacka
09/02/24
Waldemar Księżyk Avatar
Waldemar Księżyk
05/11/23
Gorąco polecam współpracę z Mroomy! Projekt spełnia nasze oczekiwania w 101%, świetny kontakt z projektantem, wszystko terminowo ze szczególną dbałością o detale. Niesamowitym udogodnieniem jest możliwość zamówienia całego inwentarza projektu przez platformę zakupową Mroomy ♥️
Marlena Zajdlic-Barys Avatar
Marlena Zajdlic-Barys
26/10/23
Gdyby nie inspiracja z Państwa projektów pokój córki jeszcze długo by nie powstał albo były by w nim „przypadkowe” meble, które w połączeniu po prostu by ze sobą nie pasowały. Współpraca z Panią Karoliną nieoceniona. Pomoc, doradztwo, a przede wszystkim kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Słowa uznania należą się także producentom z którymi Państwo współpracujecie, produkty najwyższej jakości.
Polecam w 100% ????
Magdalena Mordarska Avatar
Magdalena Mordarska
10/10/23
Dziękujemy serdecznie za przepiękny projekt pokoju. Syn Aleksander zachwycony ziściło się jego marzenie????????????współpraca z Panią Olą, Elą i Żaneta z firmy Mroomy to czysta przyjemnosc???????????? Zabieramy się do działania i realizacji projektu????Polecam !!!
Katarzyna Hass-Kwiatkowska Avatar
Katarzyna Hass-Kwiatkowska
16/09/23
Od roku testujemy pokój wykonany z projektu od Mroomy. Dzieci są zachwycone i my dorośli również. Pokój zyskał jasność i przejrzystość, na której nam zależało przez cztery pory roku. No i dzieciaki znowu chcą spędzać czas u siebie w pokoju 🙂
Polecam firmę z całego serca 🙂
Sylwia Modzelewska Avatar
Sylwia Modzelewska
31/08/23
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Ze względu na skomplikowane wnętrze mieliśmy wątpliwości co do projektu online, okazało się ,ze zupełnie niesłusznie. Współpraca na medal, trzymanie się terminów i sprawne rozwiązywanej wszelkich problemów czy wątpliwości. Sam projekt a następnie wykonanie przerosły nasze oczekiwania ! Nie mogliśmy lepiej trafić, bardzo polecamy!
Paulina Jarosz Avatar
Paulina Jarosz
05/05/23
Jestem bardzo zadowolona z projektu oraz kontaktów z osobami pracującymi nad nim a w szczególności z Pani Darii, która była bardzo pomocna o każdej porze dnia i nocy ????
Jestem w trakcie remontu i nie mogę doczekać się efektu końcowego.
Projekt za niewielkie pieniądze a wykonanie całościowo na piątkę.
Monika Szewczyk Avatar
Monika Szewczyk
17/04/23
Polecamy ????
Współpraca zdalna, mimo to super pomoc i kontakt.
Projekt idealnie dopasowany / trafiony w gust.
Wszystko zgodnie z wyznaczonym harmonogramem i naszymi oczekiwaniami ????
Pokoik piękny????
Monika Wojtkowiak-Markowska Avatar
Monika Wojtkowiak-Markowska
13/04/23
Długo szukałam projektanta typowo do projektu spełniającego oczekiwania zarówno dzieci jak i moje. Udało mi się to z Mroomy. Pokój dziewczynek wyszedł spektakularnie ! Obie nie chcą z nieco wychodzić. Jest w nim wszystko co dzieciom potrzeba pod każdym względem. Kolory, meble i atrakcyjne miejsce do wyciszenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Komunikacja z całym zespołem od wstępnej analizy potrzeb, pomiar i dyskusje z projektantem bardzo bardzo dobra. Realizacja zamówienia wręcz wzorcowa. Informacja o przesyłkach taka jakiej każdy by sobie życzył. Jeśli szukacie kogoś kto zaprojektuje wam pokój dla dziecka go Mroomy jest najlepszy ! Dziękujemy !
Magdalena Stukan Avatar
Magdalena Stukan
20/03/23
szybka realizacja, fachowe porady i świetne wykorzystanie przestrzeni. Gorąco polecam i pozdrawiam zespół Mroomy
Lidia Hędrzak Avatar
Lidia Hędrzak
07/03/23
Jeszcze chwila i pokój będzie do dyspozycji Tymka. ????????

Serdecznie polecam Mroomy i Panią Aleksandrą.
Na początku obawiałam się projektu pokoju online a dziś wiem, że to był strzał w dziesiątkę. We wcześniejszych ocenach zadowolonych osób napisane jest jak wyglada współpraca i proces tworzenia. ????

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie osób pracujących w tym miejscu. Nie wspomnę o oszczędności mojego czasu. A zakupy poprzez platformę Mroomy to czysta przyjemność.

Dziękuję ☺️
Kasia Grr Avatar
Kasia Grr
23/02/23
Kochani, bardzo polecam Wam Mroomy. Projekt pokoju dla synka był dla mnie wyzwaniem, ponieważ miałam pomysły, ale nie wiedziałam jak je "ustawić". Mroomy profesjonalnie do tego podeszło. Przesłali wszelkie potrzebne informacje do pobrania wymiarów pokoju, poczekali na mnie cierpliwie, bo nawet z tym miałam problem, a później już rzeczowo, konkretnie, krok po kroku poprowadzili projekt pokoju. Efekt mnie zachwycił, a synek przeszczęśliwy, bo marzył o takim właśnie pokoju. Miałam wrażenie, że Mroomy "siedzi" w mojej głowie, bo powstał taki projekt, jak ułożył nam się w głowie. Dodatkowo bardzo otwarci na sugestie, szeroki wachlarz wyposażenia z cenami dostępnymi dla każdego. Polecam z całego serca.
Ata Ata Avatar
Ata Ata
23/02/23
Zdecydowanie polecam! Architekci Mroomy wiedzą, jak to się robi ???? Harmonogram współpracy jest z góry ustalony, a projekt zdalny to oszczędność czasu - odpowiadasz na maile wtedy, kiedy masz wolną chwilę. Dzięki przesłanej instrukcji każdy bez problemu dobrze wymierzy swoje pomieszczenie. Dzięki p. Darii pokój zrobił się funkcjonalny i piękny, wreszcie jest miejsce na wszystkie zabawki. Świetnie dobrane meble i pomysłowe dodatki zachwycają ❤
Katarzyna Łacny Avatar
Katarzyna Łacny
03/02/23
Zdecydowanie polecam: współpraca przebiegła płynnie, według ustalonego harmonogramu. Omówiony i dopracowany najmniejszy szczegół.
Zarządzanie projektem odbywa się na dedykowanej platformie, która dodatkowo zawiera na końcu listę zakupową.
Dziękujemy 🙂
Magdalena Mazur Avatar
Magdalena Mazur
26/01/23
Polecam serdecznie ????. Przed podjęciem współpracy w rozmowie z p. Marcinem zostały rozwiane wszystkie wątpliwości. Projekt prowadziła p. Ela, która jeszcze przed startem terminu, przesłała wyczerpujące informacje dotyczące etapów wspólnego projektowania oraz zasady dotyczące wymiarowania pokoju i wykonania zdjęć. Projekt i wizualizacje przejrzyste. Krok po kroku omówiony każdy najmniejszy szczegół projektu. Za etap dotyczący listy niezbędnych zakupów i indywidualnych zamówień była p. Karolina, która również monitorowała poszczególne etapy realizacji dostaw. Efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania. Dziękujemy.
Agnieszka Kupiec Avatar
Agnieszka Kupiec
09/01/23
Polecamy współpracę z Mroomy. Duże zaangażowanie, bezproblemowy kontakt, cierpliwość i wyrozumiałość, wyjście naprzeciw oczekiwaniom klienta, bardzo elastyczne podejscie i niezwykłe wyczucie smaku. Współpraca przebiegała niezwykle sprawnie i przyjemnie. Nasze dzieci są zachwycone! Dziękujemy Mroomy!
Kinga Jaszczuk Avatar
Kinga Jaszczuk
30/12/22
polecam bardzo projektowanie pokoju z Mroomy, świetny kontakt, szybkie propozycje, świetne rady, spełnione marzenia dziecka!!! są boscy !!! strona zakupowa działa sprawnie i jest to super ułatwienie 😉
Kasia Komorowska Avatar
Kasia Komorowska
04/11/22
Pełen profesjonalizm. Obsługa na najwyższym poziomie. Realizacja od rysunku technicznego po wizualizację i listę zakupów!!! No po prostu jesteście idealni na dzisiejsze czasy. Wyszło cudownie, pięknie i tak jak chciałam, ale sama nie umiałam!!! Dziękuję!????
Paulina Sobek Avatar
Paulina Sobek
28/10/22
Szybko, sprawnie, świetny kontakt z projektantką, bardzo dobrze wytłumaczony sposób pomiarów i przede wszystkim projekt ciekawy, wyjątkowy - naprawdę polecam.
Ewelina Konik Avatar
Ewelina Konik
26/10/22
Serdecznie polecam:) Przejrzyste warunki współpracy, rzadko spotykana w tej branży terminowość oraz dostosowanie projektu do moich potrzeb i poczucia estetyki sprawia, że z czystym sumieniem mogę polecić Mroomy innym rodzicom.
Choć jesteśmy jeszcze przed realizacją, jestem pewna, że nowe pokoje przypadną moim córkom do gustu:)
Ada Fel-Ka Avatar
Ada Fel-Ka
23/10/22
Bardzo udana i sprawna współpraca! Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu ????
Magda Uhryn Avatar
Magda Uhryn
21/10/22
Szybko, sprawnie i profesjonalnie a efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania???? pokój jest nie tylko przepiękny ale również funkcjonalny, dużo rozwiązań na które sama bym nie wpadła. Chłopcy zachwyceni, lubią spędzać tam czas ☺️ gorąco polecam ☺️
Magdalena Węgier Avatar
Magdalena Węgier
17/08/22
Dziękuję za bajkowy pokój dla mojej Córki. Współpraca i realizacja przebiegała idealnie. Bardzo serdecznie polecam
Anna Maria Sztajn Avatar
Anna Maria Sztajn
28/07/22
Przy projekcie całego domu mieliśmy innych projektantów, ale pokój dziecka to szczególne miejsce ???? dlatego postanowiliśmy, że potrzebujemy SPECJALISTÓW w tej dziedzinie. Przeglądając wiele ofert - realizacje i wizualizacje pokoików MROOMY wyróżniały się na ich tle. Oczywiście NAJBARDZIEJ NAM SIĘ SPODOBAŁY i postanowiliśmy nawiązać współpracę. Nie zawiedliśmy się, Pan Jakub bardzo dokładnie zaprojektował oraz narysował to czego oczekiwaliśmy. (oczywiście, wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy czego chcemy????????) Współpraca przebiegała bardzo sprawnie, odpowiedzi na maile były błyskawiczne, również przy LIŚCIE ZAKUPÓW miło wspominam Panią Karolinę, bardzo sympatyczna, pomocna i zaangażowana przy pomocy ! Jeśli ktoś zastanawia się nad współpracą - to SERDECZNIE POLECAM !
Karolina Tylki Banaszak Avatar
Karolina Tylki Banaszak
13/07/22
I my również od kilku tygodni cieszymy się pokojem dzieci zaprojektowanym zdalnie przez zespół Mroomy. Jest to teraz najpiękniejszy i najfajniejszy pokój w naszym mieszkaniu 🙂
Jasny, przytulny, funkcjonalny. Najbardziej w przygodzie z Mroomy podobało mi się otwieranie nas na nowe jakości. Drabinka do ćwiczeń, urocze panele ścienne, tablica w formie rakiety, drewniane lampka nocna, która może być jednocześnie półką na resoraki.
Lista zakupów, rysunki techniczne, wizualizacje miały tak przejrzystą i pomocną formę, że zdecydowaliśmy się samodzielnie wykonać cały projekt. Dzieci z entuzjazmem rozpakowywały każdą paczkę, którą dostarczał kurier, asystowały przy skręcaniu mebli, klejeniu tapet, paneli ściennych. Pilnowały czy robimy wszystko zgodnie z projektem 🙂 Była to nasza wspólna rodzinna praca. Przyniosła mnóstwo satysfakcji i uśmiechów.
Bardzo pomocny był też arbitraż Pani Karoliny, która zorganizowała zakupy i dostawy.
Serdecznie polecam wszystkim. Z pokoju w wykonaniu Mroomy nie chce się wychodzić albo wciąż chce się do niego powracać 🙂
Monika Pardela Avatar
Monika Pardela
01/01/22
Serdecznie polecamy współpracę z Mroomy. Wszystko, absolutnie wszystko zgodne z tym na co się umawialiśmy plus jeszcze trochę. Doskonale zorganizowana praca, architekt niemal czytał w naszych myślach, co jest tym bardziej godne podkreślenia, że całość odbywa się zdalnie. Dostaliśmy projekt, spełniający nasze wszystkie oczekiwania, listę zakupów i wszelką pomoc, jakiej oczekiwaliśmy. Każda nasza prośba czy uwaga została uwzględniona, a każda wątpliwość rozwiana. Bardzo polecamy!
Agata Czarnecka Avatar
Agata Czarnecka
12/12/21
Trochę obawiałam się projektowania pokoju online jednak czas pokazał że niepotrzebnie.
Na każdym etapie wszystko było dokładnie opisane. Gdy czegoś nie rozumiałam specjaliści byli do mojej dyspozycji. Polecam i zapewniam Wasze dziecko będzie przeszczesliwe❤????
Pokój mojego syna to teraz mój ulubiony pokój????
Anna Sołtys Avatar
Anna Sołtys
09/12/21
Współpraca z Mroomy to czysta przyjemność, mnóstwo pomysłów, rozwiązania na które nigdy sami byśmy nie wpadli:)Pani Ela uwzględniła wszystkie nasze prośby-a było ich dużo i połączyła wszystko w przepiękną całość. Opcja z zakupami jest bardzo wygodna i świetnie zorganizowana, Pani Karolina pomaga na każdym etapie i doradza. Polecamy świetną ekipę Mroomy!!!
Emilia Czerska Avatar
Emilia Czerska
02/12/21
cudownie wykonany projekt pokoju. pomoc na każdym etapie realizacji. dziękujemy! polecam w 100procentach!
Grażyna Zweifler Avatar
Grażyna Zweifler
26/10/21
Polecamy projektowanie z Mroomy???? - profesjonalna i przemiła obsługa, łatwy i szybki kontakt z projektantem, wszystko online lub telefonicznie. Projekty i wizualizacje przedstawione bardzo czytelne i zrozumiałe 🙂
Zależało nam, żeby projekt był dostosowany idealnie do potrzeb naszych dzieci i wyszło świetnie! Dzieciaki zachwycone 😉
Karolina Krzemińska Avatar
Karolina Krzemińska
29/09/21
Z czystym sumieniem polecam współpracę z projektantami z Mroomy. Wszystkie oczekiwania moje i mojego syna zostały w zupełności spełnione. Pełen profesjonalizm na każdym etapie - zaczynając od projektu, a kończąc na zakupach. Sprawnie i bez nerwów. Projekt przez internet to idealne rozwiązanie dla rodziców, którzy nie mają czasu i pomysłu na dobre zorganizowanie przestrzeni w pokoju dziecka. Nie żałuje decyzji i bez wahania podjęłabym ją ponownie. Dla Mroomy niemożliwe nie istnieje, w małym 10 metrowym pokoju zostało umieszczone wszystko na czym zależało mojemu synowi.
Eliza Wojtczak Avatar
Eliza Wojtczak
28/09/21
Bardzo gorąco polecamy współpracę z ekipą MRoomy:)
Mimo, że początkowo nie byłam przekonana czy projektowanie wyłącznie zdalne jest możliwe teraz stwierdzam, że jak najbardziej, a efekt końcowy zachwyca rodziców a przede wszystkim dziecko:) Duży plus dla Pana Jakuba za pomoc i cierpliwość przy moich pytaniach i wątpliwościach ( dostałam nawet ilość metrów kw. potrzebną przy zamówieniu farb:)
Oraz podziękowania dla Pani Karoliny za monitoring zakupów. Naprawdę jesteście bardzo pomocni!
Z całego serca polecam rodzicom, którzy chcą stworzyć pomysłową ale przede wszystkim funkcjonalną przestrzeń dla swoich dzieci:)
Joanna Przybyła Avatar
Joanna Przybyła
22/08/21
Z całego serca polecamy współpracę z Mroomy! : )
Projektowanie pokoju w formie zdalnej przeszło nasze najśmielsze oczekiwania!
Pan Jakub, wykorzystując sugestie odnośnie upodobań synka, oraz swoją wiedzę i doświadczenie, stworzył piękną, funkcjonalną przestrzeń, którą nasze dziecko jest zachwycone.
Spotkaliśmy się z ogromną życzliwością, otwartością i cierpliwością zarówno ze strony Pana Jakuba, jak i Pani Karoliny, która pomaga, doradza i daje wskazówki dotyczące zakupów.
Zasady współpracy od początku są bardzo klarowne. Wizualizacje, rysunki techniczne - dokładne i przejrzyste.
Warto powierzyć projekt pokoju dziecka zespołowi Mroomy.
Serdecznie dziękujemy!!! : )
Karolina Sech Avatar
Karolina Sech
22/07/21
Firma wykonała dla nas już dwa projekty : pokój 7 letniej Nicole und 5 letniej Poli.
Takie pokoje sobie wywmarzyly nasze dziewczynki i takie otrzymały
Dziękujemy :)))))
Jeśli projekt pokoju dziecka to tylko u was ????
Mroomy - projektujemy najfajniejsze pokoje dla dzieci
Dziękujemy wam serdecznie i bardzo polecamy :)))))
Pozdrowienia z Bremerhaven
Pola i Nicole
Emilia Tuschinski Avatar
Emilia Tuschinski
16/07/21
Polecam projektowanie pokoju z Mroomy - dobra współpraca i kontakt, ustalony harmonogram projektowania, ciekawe pomysły, dostosowanie projektu pokoju do potrzeb rodziców i dziecka. Projekt jest dokładnie taki, jakiego oczekiwaliśmy 🙂
Natalia Misan Avatar
Natalia Misan
15/07/21
Bardzo długo zastanawiałam się czy wydanie, jak dla mnie, tak dużej kwoty za projekt pokoju w ogóle ma sens i, cieszę się, że się zdecydowałam. Projekt przeprowadzony bardzo profesjonalnie w oparciu o moje sugestie. Projektant na całym etapie współpracy jest do dyspozycji, sugeruje rozwiązania, po zakończeniu również nie odmawiają pomocy 🙂 polecem.
Paulina Melniczuk Avatar
Paulina Melniczuk
15/07/21
Bardzo fajne rozwiązania, dobry kontakt, pełne wzięcie pod uwagę potrzeb i gustu dzieci 🙂 specjaliści w dziedzinie pokoi dziecięcych!
Magda Gruszka Avatar
Magda Gruszka
07/07/21
Współpraca z Mroomy to czysta przyjemność:) Projekty trzech pokoików naszych dzieci przewyższyły nasze wszelkie oczekiwania. Każdy jest inny, niepowtarzalny, dopasowany do wieku, potrzeb i upodobań małych milusińskich. Wszystko dopracowane od A-Z. Wszyscy tworzący to miejsce to przemili, empatyczni, wyrozumiali, chętni do pomocy ludzie, z którymi jesteśmy w kontakcie nawet po zakończeniu projektu. Panie Projektantki czytają w myślach klientów :D:D:D idealnie odwzorowują nasze pomysły 🙂 razem z Mężem i dziećmi jesteśmy zachwyceni, polecamy z całego serca i mamy nadzieję na współpracę przy tworzeniu pozostałych wnętrz:)
Wiola Kołodziejczyk Avatar
Wiola Kołodziejczyk
30/06/21
Gorąco polecam współpracę z firmą Mroomy. Jestem bardzo zadowolona z projektu pokoju dla 8-letniej córki. Pełny profesjonalizm. Przemyślane rozwiązania, solidne podejście do tematu i bezkonfliktowa współpraca. Każda propozycja coraz lepsza, aż nie można się było zdecydować. Polecam każdemu kto planuje stworzyć pokój dla dziecka by zaufali i bez obaw skorzystali z pomocy fachowców.
Ewelina Paracka Avatar
Ewelina Paracka
21/06/21
Zdecydowanie 5 gwiazdek !
Jeśli trafili Państwo na stronę MROOMY to nie jest przypadek to po prostu świetny wybór.
Współpraca na najwyższym poziomie, projekt dopasowany do naszych oczekiwań, kontakt na bieżąco, a to wszystko bez wychodzenia z domu ????
Jesteśmy zachwyceni! ????
Gorąco polecam 🙂
Julita Myszczyńska Avatar
Julita Myszczyńska
16/06/21
Miałam ogromną przyjemność współpracować przy tworzeniu pokoju dla mojej 7 letniej córki i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecać. Zasady współpracy jasne proste i na każdym etapie dokładnie określone. Zawsze jest czas na zastanowienie się i wprowadzenie zmian czy swoich uwag. Pani projektant Ela - doskonale potrafi zidentyfikować potrzeby i bardzo profesjonalnie układa funkcjonalne wnętrza dopasowane do wymogów i upodobań. Wnętrze kolorowe jasne ale nie kiczowate. Przytulne i ciepłe. Polecam bo to projekty „szyte na miarę”.
Monica Monica Avatar
Monica Monica
21/04/21
Projekt pokoju rewelacyjny, współpraca na 6, kontakt z projektantką 6 - polecam z całego serca.
Marta Szwarc Avatar
Marta Szwarc
18/04/21
Polecam w 100%!!! :))) To nie tylko projekty najfajniejszych pokoi dla dzieci. To również profesjonalna i przemiła obsługa!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji, szybkości działania, konkretnych propozycji i porządku jaki panuje przez całą fazę projektu. Szczególne podziękowania dla Pani Eli za profesjonalizm, głowę pełną pomysłów i przemiły kontakt :))) Miałam nie raz do czynienia z projektantami wnętrz i współpracę z Mroomy wspominam najlepiej! Pozdrawiam całą ekipę i "do zobaczenia"! 🙂
Joanna Milewska-Bulbiak Avatar
Joanna Milewska-Bulbiak
13/04/21
Z całego serca polecam ekipę mroomy.Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście poczynając od Pani z messengera która cierpliwie odpowiadała na moje pytania i dzięki której zdecydowałam się zrobić projekt, poprzez Panią Anię która projektowała pokój dziewczyn i nanosiła wszelkie uwagi oraz rozwiewała wątpliwości , kończąc na Pani Karolinie która co byłam wogóle w szoku ogarnęła faktury proforma tak ze w zasadzie wystarczyło opłacić i nie przejmować się niczym ( firmy już z góry wiedziały co mają dla nas zrobić - w jakich wymiarach i kolorach). Dziewczyny są zachwycone projektem swojego pokoju i już nie mogą doczekać się remontu.Z pewnością w niedługim czasie będziemy robić jeszcze drugi pokój najmłodszego członka rodziny 🙂
Agnieszka Warzecha Avatar
Agnieszka Warzecha
12/04/21
Mroomy znalazłam przeglądając internet pod hasłem najlepsze projekty pokoi dla dzieci i bez wahania postanowiłam podjąć współpracę. Szczegółowa ankieta, rozmowa, określenie własnych potrzeb i oczekiwań - wszystko spełnione w 100%. Wyczucie i zrozumienie pani projektantki oraz wsparcie całego zespołu spowodowało, że projekt przyjęłam bez uwag ???? Pokój czeka na nową lokatorkę, serdecznie dziękuję i polecam taką formę współpracy ????
Maja Mirska Avatar
Maja Mirska
01/04/21
Po prostu warto, jest efekt WOW, Pani Ela to prawdziwa czarodziejka, o wielkich pokładach cierpliwości:) mimo wielu darmowych internetowych inspiracji to nie to samo co zakup projektu, pełen profesjonalizm, otwartość na sugestię klienta, pomysłowość, a przy tym udało zmieścić się w założonym budżecie, duży plus za to że usługa jest zdalna, a współpraca przebiegała naprawdę super, córka zachwycona, udało się też wygospodarować przestrzeń dla młodszej siostry, powoli rozpoczynamy realizację projektu, z chęcią sama zamieszkałabym w takim pokoju:P
Barbara Wilczak Avatar
Barbara Wilczak
23/03/21
Polecam serdecznie. Pokój syna zaprojektowany dokładnie tak jak sobie wymarzył. Jest po prostu super 🙂
Iwona Palikot Avatar
Iwona Palikot
21/02/21
Mawiają do trzech razy sztuka ....
Hanusia miała już wcześniej zaprojektowany swój pokoik dwa razy ale ciagle coś w nim było nie tak ... czegoś w nim brakowało . Dałam się namówić na projekt Mroomy chociaż nie powiem było to dla mnie wyzwanie z malowaniem pokoju ale dałam rade ☺️
Polecam z czystym sumieniem Panią Elę bardzo kompetentna osoba na odpowiednim stanowisku . Słucha i daje z siebie wszystko aby klient był zadowolony w 100% jeszcze raz bardzo dziękuje ????❤️????
Ola Kic Avatar
Ola Kic
18/02/21
Na Mroomy trafiłam przez przypadek, ale wiedziałam, że to będzie rozwiązanie dla nas. Dzięki Mroomy mogliśmy zaprojektować pokoje córek od A do Z, zgodnie z ich upodobaniami, bez zbędnego wychodzenia z domu, bez tracenia czasu na dojazdy na spotkania z projektantem, czy dostosowywania naszego wolnego czasu z terminarzem projektanta. Już po opiniach byłam dobrej myśli i oczywiście się nie zawiodłam 🙂 Od początku do końca kontakt z projektantami był świetny, wszystko było jasno i klarownie przedstawione, co kiedy i dlaczego 😉 Widać, że cała ekipa Mroomy zna się na rzeczy, wszystko jest świetnie zorganizowane i to się ceni 🙂 Kontakt z naszą projektantką prowadzącą, z Panią Elą był bardzo przyjemny. Szybkie sprawne odpowiedzi, przedstawianie nam wszystkiego przez Dropboxa, służenie dobrą radą, no i dodatkowy plus za fakturki proforma, które zostaną nam uaktualnione jak już będziemy ich potrzebować 🙂 Realizację projektów planujemy dopiero w okresie letnim, ale już nie mogę się doczekać efektów 😉 Mroomy- bardzo dziękujemy i z czystym sumieniem polecamy 🙂
Agnieszka Szwajkowska Avatar
Agnieszka Szwajkowska
14/02/21
Muszę przyznać, że byliśmy sceptykami i długo zastanawialiśmy się nad sensem projektowania pokoju dla synów online. Wybór Mroomy okazał się jednak strzałem w dziesiątkę. Po realizacji projektu, dołączamy do grona bardzo zadowolonych klientów.
Ekipa Mroomy od początku się nami troskliwie zajęła. W ogóle nie mieliśmy poczucia, że projektujemy wyłącznie online. Sam proces projektowania jest dobrze zorganizowany i przemyślany, a jego podstawą jest wzorowy i sympatyczny kontakt z zespołem. Pani Ania, z którą współpracowaliśmy przy projekcie, podsuwała nam różne ciekawe pomysły i rozwiązania, była także otwarta na nasze propozycje i cierpliwie dokonywała kolejnych zmian w projekcie. Skończyliśmy projekt, kiedy rzeczywiście byliśmy z niego zadowoleni i my i nasi synowie. Aranżacja pokoju zdecydowanie trafiła w nasz gust. Po etapie projektowania, przyszedł czas zamówień, które pilotował dla nas Pan Marcin. Pomógł nam także w reklamacji, która nam się po drodze przytrafiła. Słowem, pełen profesjonalizm.
Projekt już zrealizowaliśmy i pokój jest jeszcze ładniejszy, niż na wizualizacjach. Mikołaj i Tymon są nim zachwyceni, a to chyba najlepsza rekomendacja.
Dziękujemy Mroomy i szczerze wszystkim polecamy. Przy kolejnym projekcie nie będziemy mieli żadnego problemu z wyborem odpowiedniej ekipy.
Małgorzata Mizera-Wołowicz Avatar
Małgorzata Mizera-Wołowicz
31/01/21
Genialni pod każdym względem! Nie tylko tworzą najfajniejsze przestrzenie dla dzieci, ale jeszcze zamieniają je w magiczne królestwa zgodnie z życzeniami mieszkańców.

Ale to nie wszystko! Są przesympatyczni, kreatywni i biorą pod uwagę nawet pozornie sprzeczne prośby klientów 🙂 dla mnie to juz wystarczy, ale pozytywów jest wiecej 😉

Proces tworzenia projektu jest fantastycznie zorganizowany począwszy od niezwykle klarowniej instrukcji mierzenia pokoju, a na liście zakupów (z fakturami pro forma!!!) skończywszy. Ekstra!

Na każdym jego kroku widać, że wszystko jest przemyślane sto razy, zprpocesowane i oparte na wielkim doświadczeniu.

Projekty są po prostu piękne, ale rownież praktyczne i biorące pod uwagę temperament i zainteresowania dzieci.

Szczerze polecam!
Klaudia Frątczak-Kospin Avatar
Klaudia Frątczak-Kospin
28/01/21
Postanowiłam poczekać z wyrażeniem opinii do czasu zrealizowania projektu, ponieważ byłam ciekawa jak wirtualny projekt przełoży się na rzeczywisty efekt... czekamy już tylko na ostatnie 2 mebelki bez których funkcjonujemy, wiec dzielimy się wrażeniami... projekty Mroomy podglądałam od dawna...próbowałam się zainspirować i zaprojektować pokój sama... choć wizja była, ciężko było mi ją „skleić” w logiczną całość. Mieszkanie ze skosami zawsze było moim marzeniem, ale nie zdawałam sobie sprawy jak trudne to wnętrza ???? uporządkować pokój dziecka, spełnić jego dość konkretne oczekiwania, uzyskać efekt wow pracą własnych rąk bez zatrudniania ekipy specjalistów od wykończeń i do tego zmieścić się w budżecie ???? ?? Z Mroomy wszystko jest możliwe! Można nawet się trochę „zbuntować” i nie dostać po głowie ???? użytkujemy pokój od niedawna i już wiemy, że nic byśmy nie zmienili, a współpraca z Mroomy była strzałem w 10! Polecamy z całego serca i już myślimy o kolejnym projekcie z Mroomy ????
Ewa GK Avatar
Ewa GK
28/01/21
Polecamy Mroomy za pomysłowość, profesjonalne podejście i jasne zasady współpracy. Kontakt online sprawdził się na 100%. Pani projektująca bardzo kompetentna i znająca branżę od podszewki- bogata oferta mebli i detali.
Kamilla Maćkiewicz Avatar
Kamilla Maćkiewicz
15/10/20
Współpraca z Wami to czysta przyjemność. Jakże ważna w dniu dzisiejszym, praca zdalna, na mega wysokim poziomie. Pełen profesjonalizm, dotrzymane terminy. Projekty zgodne z oczekiwaniami dzieciaków. Jesteśmy zachwyceni. Polecam w 100 %.
Izabela Włodarczak Avatar
Izabela Włodarczak
14/10/20
Polecam z całego serca . Świetny kontakt , wiedziałam ze pokój będzie idealny zanim otrzymałam projekt i nie myliłam się . Projekt trafiony w punkt , synkowi wszystko się podoba. Bardzo szczegółowe rysunki , cała lista zakupów gotowa do opłacenia . Teraz pozostaje tylko realizować projekt . Dziekuje bardzo
Katarzyna Czyrska Avatar
Katarzyna Czyrska
13/10/20
Z całego serca polecam ta firmę
Właśnie ukończyli projekt pokoju dla starszaka idącego do szkoły
Lista zakupów oraz rysunki są fenomenalne i każdy kto otrzyma komplet na koniec bez najmniejszego problemu sobie poradzi
Tak fachowej obsługi nawet przy wymagającym kliencie dawno nie spotkałam
Na pewno wrócimy z drugim pokojem 🙂
Patrycja Karcz Avatar
Patrycja Karcz
31/08/20
Polecam z calego serca. Zespol Mroomy to przemili, profesjonalni ludzie sluzacy pomoca i rada, podchodza indywidualnie do kazdego dziecka i projektu.
Pani Ola Czarodziejka zaangazowana, pelna pasji, cierpliwa, pelen profesjonalizm oraz wiedza!!! Chociaz dzielila nas odleglosc ponad 1600km nie dalo sie tego w zaden sposob odczuc. Pani Ola zaprojektowala dla nas dwa piekne i jak rozne od siebie pokoje. Dziekuje za wszystko i oddaje w rece Mroomy kolejne pomieszczenia????????????
Magdalena Kucicka Avatar
Magdalena Kucicka
31/08/20
Polecamy współpracę z Mroomy. Bardzo profesjonalne podejście do projektowania. Pokój projektowany w zgodzie z zainteresowaniami dzieci. Bardzo dokładny wywiad przed rozpoczęciem pracy. Otwartość projektantów na nasze pomysły i sugestie. Mroomy projektowali dla nas nie tylko pokój dzieci, ale tez salon i łazienkę, a efekty są przepiękne. To była najlepsza decyzja
Jagoda Nowaczyk Avatar
Jagoda Nowaczyk
31/07/20
Bardzo jesteśmy szczęśliwi, że trafiliśmy na firmę Mroomy w projektowaniu pokoju synów. Mroomy wyróżnia się wielkim profesjonalizem, doradztwem na wysokim poziomie oraz innowacyjnoscoą w zakresie projektowania.
Cierpliwości Pani Eli przyczyniła się do tego, że został stworzony piekny, a zarazem funkcjonalny projekt pokoju braci. Pomimo tego, że projekt został zakończony 2 miesiące przed realizacją w dalszym ciągu jesteśmy w kontakcie z Panią Ela oraz Panem Marciem, którzy slużą pomocą.
Rodzice swoich pociech ! - nie bójcie się projektowania online. Mroomy zadowoli najbardziej wymagających rodziców oraz dzieci!
Katarzyna Knap Avatar
Katarzyna Knap
30/07/20
Projekt pokoju Kacperka przeszedł długą, wyboistą drogę, aż trafił na firmę Mroomy. Jest wiele projektantów wnętrz, jednak nie każdy potrafi zajrzeć w duszę dziecka, mroomy potrafi i to jak!!! Świat dziecka w jego pokoju, pełen fantazji, dobrego smaku i praktycznych rozwiązań. Współpraca bezproblemowa, cierpliwość, sprostanie wymaganiom klienta, nawet tego trudniejszego ;-), to dla nich żaden problem. Masz konkretną wizję pokoju -odworują ją w projekcie, nie masz pomysłu, podrzucą świetne rozwiązanie. Mogę tylko wypowiedzieć się w samych superlatywach, bo minusów po prostu nie ma. Wszystko pięknie przygotowane, lista zakupów, rysunki wykonawcze, linki do produktów. Wszystko bez wychodzenia z domu. Czego chcieć więcej. A i tak najlepszą oceną jest uśmiech mojego dziecka. I to jest najważniejsze!!! Dziękuję całej ekipie a przede wszystkim Pani Ani :-).
Izabela Bogucka-Bidol Avatar
Izabela Bogucka-Bidol
15/07/20
Szczerze polecam Mroomy <3. Niezawodna współpraca, fantastyczne pomysły/projekty, świetny kontakt i otwartość na potrzeby klienta. Wspólna praca z Mroomy pozwoliła nam z synkiem na spełnienie marzeń o cudownym pokoiku dziecka. Warto skorzystać z pomocy profesjonalistów z Mroomy :)
Marta Kucharska Avatar
Marta Kucharska
15/06/20
Serdecznie polecam współpracę z Mroomy???? Projekt pokoju dla córeczki został skrojony na miarę naszych potrzeb, idealnie spełnił a nawet przewyższył wszystkie nasze oczekiwania, do tego super kontakt z projektantem, gotowa lista zakupów a to wszystko bez potrzeby wychodzenia z domu!???????? Nic prostszego:)
Małgorzata Mazgaj Avatar
Małgorzata Mazgaj
18/05/20
Najlepsza firma na świecie z jaką kiedykolwiek miałam okazję współpracować. Polecam z całego serca. Kontakt wymarzony na każdym etapie pracy. Od pierwszego maila zwrotnego wiedzialam ze to wyjątkowa firma. Zawsze pomocni, otwarci na wszystkie uwagi, pomysły i marzenia.
Wsparcie od poczatku projektu, aż po jego realizacje, a nawet po zakonczeniu prac. Jestem zachwycona! I chętnie oddalabym cale mieszkanie w rece mroomy 🙂 Inne firmy powinny sie od Was uczyć!
dziekujemy bardzo !
Natalia Najdzińska Avatar
Natalia Najdzińska
03/05/20
Polecam z całego serca ! projekt wyszedł idealnie ! Kontakt rewelacyjny. Spełnione każde nasze zyczenie, każda zachcianka. Wystarczyło podać wymiary pokoju wg instrukcji.
Beata Sromek Avatar
Beata Sromek
23/04/20
Serdecznie polecam mroomy, pani Ola zaprojektowała nam 2 śliczne pokoje dla chłopców .. dziękuje za wsparcie w trakcie remontu, profesjonalną pomoc i cierpliwość .. jesteście najlepsi!! ????
Marta Rychcik Avatar
Marta Rychcik
06/04/20
Gorąco polecam ! Współpraca to bajka wszystko dopięte na ostatni guzik.
Anna Perłak Avatar
Anna Perłak
01/04/20
Serdecznie polecam Mroomy! Usługa projektowania na najwyższym poziomie. Świetne, niebanalne i oryginalne pomysły w połączeniu z uwzględnieniem wszystkich życzeń klienta. Rzetelnie oraz terminowo. Wyjątkowo przyjazny i rzeczowy kontakt z panią Olą i Panem Marcinem (nawet po zakończeniu współpracy)
Monika Bet Avatar
Monika Bet
28/02/20
Współpraca z team'em MROOMY to sama przyjemność! Wymarzony projekt powstał bardzo sprawnie. Dostaliśmy komplet niezbędnych informacji jak go zrealizować. Jeżeli będziemy projektować pokój dla kolejnego dziecka to tylko z MROOMY. Bardzo polecamy! <3
Milena Krawczyńska Avatar
Milena Krawczyńska
25/02/20
Bardzo bardzo dziękujemy Mroomy za współpracę i opiekę jaką nas Państwo otoczyli również podczas prac remontowych. Jesteśmy wdzięczni za życzliwość i bezproblemowość. A do tego jeszcze jesteście kreatywni, profesjonalni i projektujecie piękne pokoje. ???? Robicie świetną robotę!
Joanna G-ska Avatar
Joanna G-ska
23/02/20
Przez przypadek natrafiłam na stronę mroomy i uważam, że to, że zadzwoniłam, było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Otrzymałam od Państwa pełne zaangażowanie w projektowaniu pokoi dla moich dzieciaczków, a same projekty spełniają nasze oczekiwania - nasze i dzieci. Pokoje piękne, funkcjonalne a współpraca wyśmienita - również po zaakceptowaniu projektu, tzn. podczas realizacji. Cierpliwość Pani Oli, z którą miałam przyjemność współpracować oraz Pana Marcina nieoceniona ???? polecam z czystym sumieniem, oby więcej tak zaangażowanych osób w swoją pracę, pozdrawiam
Marta Ludwińska Avatar
Marta Ludwińska
18/02/20
Polecam z całego serca ! Pani Ela stworzyła projekt marzeń???? ????????????Zgodny z moim gustem, świetnie rozwiązane oświetlenie, ciekawe połączenia, na które sama bym nie wpadła. Pomoc architekta jest bezcenna przy doborze materiałów, wyposażenia. Serdecznie dziękuje za przecudowna aranżacje pokoju dla Leonarda ???? Ps i to wszystko on-line !
Laura Serkis-Kowalska Avatar
Laura Serkis-Kowalska
05/02/20
Po obejrzeniu realizacji i codziennym karmieniem się kolejnymi postami od razu wiedzieliśmy, że chcemy oddać projektowanie pokoju dzieciaków do Mroomy. Pojawiła się obawa, że jak to można tak bez obejrzenia na żywo zaprojektować? Nic bardziej mylnego, wystarczy miarka, kartka papieru i kilka godzin wolnego czasu aby przesłać szkic do Mroomy aby zamienili to w profesjonalny plan pokoju. Współpraca i opieka nad projektem wręcz wzorowa, fajne użycie dostępnych rozwiązań (DropBox) do komunikowania się i dzielenia wizualizacjami. Pani projektantka z dużym rozeznaniem rynku wyposażenia i dużym wahlarzem propozycji do wyboru 🙂 p.s. polecam zainwestować w dalmierz laserowy co znacznie skróci czas oraz zapewni dokładoność pomiarów, szczegółnie jeśli robi się je w pojedynkę.
Karol Jaworski Avatar
Karol Jaworski
03/02/20
Zespół Mroomy to super ekipa, sprawna i pomocna. Z uwagą podchodzi do wymagań klienta i upodobań dziecka. Projekt powstaje bardzo sprawnie i w naszym przypadku nie wymagał wielu poprawek ale nie było problemu z przedstawieniem wizualizacji w innej wersji. Obsługa poprojektowa, wizualizacje i zamówienia też bez zarzutu. Polecam gorąco. Syn bardzo zadowolony i nie może się doczekać realizacji projektu.
Agnieszka Wojciechowska Avatar
Agnieszka Wojciechowska
17/01/20
Zespół Mroomy, na czele z Panią Aleksandrą, wykonał dla nas projekt wnętrza pokoju syna lat 8.
Pani Ola, z którą głównie współpracowaliśmy jest profesjonalistką w swoim zawodzie. Uważnie słuchała naszych uwag, podsuwała ciekawe i innowacyjne rozwiązania. Cierpliwie dostosowywała projekt do naszych potrzeb, wyobrażeń, zwracała uwagę na najdrobniejszy szczegół. Efekt pracy nas zachwycił! Zaprojektowana przestrzeń doskonale wpisała się w naszą estetykę, aranżacja wyróżnia się wyjątkowym charakterem dzięki dobranej kolorystyce i oświetleniu. Przede wszystkim aranżacją zachwycony jest przyszły użytkownik, który nie może się już doczekać realizacji! Z całego serca polecam współpracę z firmą Mroomy i Panią Aleksandrą, których cenię za fachowość, rzetelność, wspaniały kontakt, a przede wszystkim pełny profesjonalizm! Dziękujemy :)).
Mama Frania.
Eve Ewe Avatar
Eve Ewe
12/01/20
Bardzooo polecam, projekt pokoju synka wyszedł cudownie! Pani Ola z zespołem wzięła wszystkie moje sugestie pod uwagę, dzięki temu spełniło się małe dziecięce marzenie ????
Magda Gębka Avatar
Magda Gębka
14/12/19
Recenzja spóźniona, bo po pół roku. Tyle trzeba, aby ocenić efekt końcowy: funkcjonalność i ergonomię. Córka zachwycona, my też. Czego chcieć więcej 🙂
Daniel Kotyras Avatar
Daniel Kotyras
03/11/19
Chciałam podzielić się z Wami opinia na temat całego procesu projektowania pokoju z Mroomy. Generalnie fantastyczne pomysły, indywidualne podejście, zgodność wizji i oczekiwań, cudowny kontakt, pomoc na każdym etapie projektowania i przede wszystkim zadowolenie dużych i małych domowników ! Wszystkim którzy się zastanawiają czy to dobry kierunek podpowiadam ze należy zainwestować w projekt i oddać sprawę fachowcom! ????????????????????????‍♂️⛳️????????????????????????????????????????????????????????????????????⏰????????????????????‍♀️????????????????⛄️????
Iza Kiermaszek Avatar
Iza Kiermaszek
16/09/19
Pełen profesjonalizm! Mega oddanie na każdym etapie projektu, znakomity kontakt!
Nie znam drugiej tak solidnej firmy, polecam???? z ???? pokoju????.
Aleksandra Kwaśny Avatar
Aleksandra Kwaśny
08/09/19
Bardzo polecamy! Chcielismy zmienić wystroj pokoju dla przyszłego Pierwszoklasisty, ale zupełnie nie mielismy pomysłu jak to zrobić. Dzieki p. Eli wszystko okazało się proste 🙂 Mily i swietny kontakt, profesjonalne podejście
i pelne zaangażowanie! przedstawiony projekt uwzglednial dokładnie upodobania synka (jego mina gdy zobaczyl w projekcie labirynt na scianie - bezcenna) Jesteśmy obecnie na etapie realizacji - przechodzimy przez to bezbolowo dzięki otrzymanej liscie zakupow i rysunkow technicznych.
P.Elu - dziękujemy i do usłyszenia przy projektowaniu pokoju dla młodszego synka.
Piotr Szalka Avatar
Piotr Szalka
18/08/19
Polecam! Dziękujemy za miła współpracę Pani Oli, która w szybkim czasie reagowała na nasze maile czy wiadomości ????
Asia W-k Avatar
Asia W-k
15/08/19
Kompleksowa usługa - przede wszystkim bardzo miły kontakt z Pani architekt - z Panią Elą która po krótkiej rozmowie przedstawiła projekt idealny! Bardzo dobrze odczytała nasze potrzeby kolorystykę tworząc pokój funkcjonalny z pomysłem w którym dzieciaki napewno nie będą się w nim nudzić. Dostaliśmy szczegółowe wskazówki dotyczące realizacji projektu dzięki czemu uda się to szybko i mam nadzieje bezstresowo 😉 pozdrawiam!!
Kaja KG Avatar
Kaja KG
23/07/19
Polecam firme w 100%. Pełen profesionalizm. Na wszystkie pytania służą pomocą. Dostosowują się do klienta. My jesteśmy bardzo zadowoleni.
Paulina Felisiak Avatar
Paulina Felisiak
23/07/19
Z czystym sumieniem i z całego serca polecam firmę Mroomy. Pełen profesjonalizm, kontakt z projektantem dosłownie całodobowy (z p. Elą wymieniałyśmy maile o 24!), omówiony został najdrobniejszy szczegół, a przede wszystkim projekt dostosowany jest do upodobań dzieci. Po otrzymaniu listy zakupów i rysunków technicznych padło jedno słowo „wow” – wszystko podane „na tacy” - i oczywiście zadowolona mina majstra na widok rysunków – bezcenna...Starszy syn bardzo zadowolony, aktywnie uczestniczy w realizacji projektu (duma go rozpiera podając śruby itp. ;)) więc mamy dodatkową frajdę. Obawy związane z wykładziną zostały rozwiane – dzieci przeszczęśliwe turlają się po podłodze a ja nie wołam „załóżcie skarpetki”… ;). Czekam z niecierpliwością i kibicuje firmie aby rozwinęła swoją działalność o projekty salonu, sypialni itd. – na pewno stanę pierwsza w kolejce!!!
Katarzyna Tarnawska Avatar
Katarzyna Tarnawska
16/07/19
Bardzo miła i udana współpraca . Pełen profesjonalizm i zaangażowanie . Pokój synka przepiękny . Dziękuję i do usłyszenia niedługo przy projektowaniu pokoju dla córeczki 🙂
Sandrine Charlot Avatar
Sandrine Charlot
01/07/19
Polecam! Nie każdy projektant offline jest tak zaangażowany i dokładny jak @Mroomy. Absolutnie żadnego dyskomfortu ani problemów wynikających ze współpracy na odległość, osobiście widzę same plusy takiego rozwiązania.
Projekt przemyślany w najdrobniejszych szczegółach, a listy zakupów, przygotowanie faktur proforma i pomoc przy realizacji zakupów – bezcenne 
Projekt ponad wszelkie oczekiwania, syn zachwycony, więc zabieramy się do realizacji.
Pani Elu, bardzo dziękuję za współpracę!
No i na pewno wrócę po projekt pokoju dla córki najpóźniej za rok 🙂
Tatiana Łuczka Avatar
Tatiana Łuczka
27/06/19
Absolutnie mówię tak firmo Mroomy. Fantastyczna organizacja, ogromana wiedza, sprawnność działania, wyczucie potrzeb, doradztwo, zawsze na czas i przede wszystkim oszczędność mojego czasu. Wypracowaliście super skuteczne know how dla projektowania i jak się okazuje wcale nie trzeba odbyć tysiąca spotkań, mieć tone dylematów i dysponować milionem monet aby zadowolić Klienta.
Mimo, że się nigdy nie widzieliśmy to dostajecie ode mnie złoty medal w moich małych igrzyskach wykańczania domu 🙂 Najsprawniej przeprowadzony projekt z najbardziej dopasowanymi elementami do potrzeb w akceptowalnych granicach budżetu. Wszystkie zakupy ogarnęłam przez internet przy lampce Prosecco - bo przygotowaliście super listę i linki do sklepów.
Zdecydowanie polecam ja na pewno skorzystam przy potrzebie metamorfozy:) - bo dziecko przecież rośnie i potrzeby się zmieniają 🙂

P.S.
Życzę mega sukcesów i rozwoju - bo jesteście mega profesjonalni:)
Kasia Ładno Avatar
Kasia Ładno
16/06/19
Polcam firme Mroomy! ????
Na etapie remontu nie miałam żadnego pomysłu na pokoje dla synów, dziś mój przedszkolak i pierwszoklasista mają śliczne i funkcjonalne pokoje. Sama nigdy bym na takie rozwiązania nie wpadła.
Fantastyczny kontakt. Pani Ola i pan Marcin byli zawsze do dyspozycji ????
Katarzyna Łaska Avatar
Katarzyna Łaska
12/06/19
Trzy pokoje dla dzieci, w tym bawialnia - pomyślałam - ktoś sie na tym napewno lepiej zna i ma lepsze pomysły.

Po pierwszej rozmowie z Panią Ola nie mialam wątpliwości, że dobrze trafiłam.

Cała współpraca przebiegła sprawnie, wszystko było jasne na etapie projektowania, budżety omówione, gusta i ulubione zabawy dzieci wysłuchane, omówiona całość wkomponowana w projekt - otwierasz pliki i od razu sie zakochujesz - tak tak tak! ????????????

Pani Ola i Pan Marcin- niezwykle mili i profesjonalni.

Dodatkowo bardzo sprawna lista zakupów na sam koniec, faktury proformy były niesamowitym ułatwieniem przy kupowaniu.

Jednym słowem, gdybym mogła znów być dzieckiem cały nasz dom projektowałyby Mroomy ????
Joanna Nowak Avatar
Joanna Nowak
11/06/19
Z całego serca polecam współpracę z Mroomy. Projekt spełnił nasze oczekiwanie w 100% ???? Wspaniały kontakt, Pani Ola i Pan Marcin pomocni na każdym etapie realizacji projektu.
Cierpliwie słuchają i błyskawicznie odpowiadaja na wszystkie potrzeby klienta.
Warto im zaufać ????
Polecam!
Agnieszka Kapusta Avatar
Agnieszka Kapusta
11/06/19
Projekt spełnił wszystkie moje założenia a efekt przerósł moje oczekiwania :). Sama współpraca też na najwyższym poziomie. Polecam! Ja jestem zachwycona 🙂
Agata Filipowicz Avatar
Agata Filipowicz
02/06/19
Polecam firmę mroomy! Współpraca przebiegła sprawnie. Pracownicy dołożyli wszelkich starań aby spełnić nasze wymagania. Projekt piękny, realizacja łatwa. Polecam!!! 10/10 ????
Aleksandra Przywitowska Avatar
Aleksandra Przywitowska
30/05/19
polecam serdecznie każdym rodzicom, którzy chcą zapewnić swoim pociechom wymarzone miejsce do zabawy, nauki czy odpoczynku ????Pan Marcin, Pani Ola i Pani Olga rozumieją świetnie potrzeby dziecka i rodzica ???? I choć wszystko odbywa się drogą internetową czułam cały czas jakby były przy mnie i prowadziły za rękę. w ciągłym kontakcie i zawsze można było liczyć na ich pomoc ???? Jesteśmy zachwyceni nowym pokojem i baaaardzo bardzo dziękujemy ❤️
Magda Dubiel Avatar
Magda Dubiel
03/05/19
Projektowanie z Mroomy to był strzał w 10. Świetny kontakt, pełen profesjonalizm, Pani Ola była zawsze do dyspozycji. Zaufaliśmy Mroomy i postawiliśmy na pełną rewolucję, dzięki temu pokój nie jest nudny. Dziękujemy całemu zespołowi za zaangażowanie, efekt jest jak na wizualizacjach. Syn jest zachwycony i uwielbia spędzać czas w swoim nowym pokoju ????
Ola Szczygieł-Sommer Avatar
Ola Szczygieł-Sommer
28/03/19
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Mroomy.
Pełen profesjonalizm, przemiły kontakt i świetnie podejście.
Projekt pokoju naszego synka nas zachwycił, nie możemy doczekać się realizacji ????
Pani Ola doskonale potrafi wsłuchać się w potrzeby klienta, dzięki czemu pokój wygląda tak jakby świetnie znała nas i naszego synka ????
Wszystko terminowo, sprawnie i w miłej atmosferze.
Czysta przyjemność ????
Magdalena Michalska-Kacymirow Avatar
Magdalena Michalska-Kacymirow
04/03/19
Wielkie dzięki dla Pani Oli zarówno za świetny projekt jak i podejście do marudzącego klienta;) Projekt online to super opcja. Julia potwierdza.
Michał Nowak Avatar
Michał Nowak
02/03/19