Opinie rodziców i dzieci

    positive review  Współpraca z team'em MROOMY to sama przyjemność! Wymarzony projekt powstał bardzo sprawnie. Dostaliśmy komplet niezbędnych informacji jak go zrealizować. Jeżeli będziemy projektować pokój dla kolejnego dziecka to tylko z MROOMY. Bardzo polecamy! <3

    Milena Krawczyńska Avatar Milena Krawczyńska
    February 25, 2020

    positive review  Bardzo bardzo dziękujemy Mroomy za współpracę i opiekę jaką nas Państwo otoczyli również podczas prac remontowych. Jesteśmy wdzięczni za życzliwość i bezproblemowość. A do tego jeszcze jesteście kreatywni, profesjonalni i projektujecie piękne pokoje. 😀 Robicie świetną robotę!

    Joanna G-ska Avatar Joanna G-ska
    February 23, 2020

    positive review  Przez przypadek natrafiłam na stronę mroomy i uważam, że to, że zadzwoniłam, było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Otrzymałam od Państwa pełne zaangażowanie w projektowaniu pokoi dla moich dzieciaczków, a same projekty spełniają nasze oczekiwania - nasze i dzieci. Pokoje piękne, funkcjonalne a współpraca wyśmienita - również po zaakceptowaniu projektu, tzn. podczas realizacji. Cierpliwość Pani Oli, z którą miałam przyjemność współpracować oraz Pana Marcina nieoceniona 😉 polecam z czystym sumieniem, oby więcej tak zaangażowanych osób w swoją pracę, pozdrawiam

    Marta Ludwińska Avatar Marta Ludwińska
    February 18, 2020

    positive review  Polecam z całego serca ! Pani Ela stworzyła projekt marzeń💛 🦌🐾🌲Zgodny z moim gustem, świetnie rozwiązane oświetlenie, ciekawe połączenia, na które sama bym nie wpadła. Pomoc architekta jest bezcenna przy doborze materiałów, wyposażenia. Serdecznie dziękuje za przecudowna aranżacje pokoju dla Leonarda 💛 Ps i to wszystko on-line !

    Laura Serkis-Kowalska Avatar Laura Serkis-Kowalska
    February 5, 2020

    positive review  Po obejrzeniu realizacji i codziennym karmieniem się kolejnymi postami od razu wiedzieliśmy, że chcemy oddać projektowanie pokoju dzieciaków do Mroomy. Pojawiła się obawa, że jak to można tak bez obejrzenia na żywo zaprojektować? Nic bardziej mylnego, wystarczy miarka, kartka papieru i kilka godzin wolnego czasu aby przesłać szkic do Mroomy aby zamienili to w profesjonalny plan pokoju. Współpraca i opieka nad projektem wręcz wzorowa, fajne użycie dostępnych rozwiązań (DropBox) do komunikowania się i dzielenia wizualizacjami. Pani projektantka z dużym rozeznaniem rynku wyposażenia i dużym wahlarzem propozycji do wyboru 🙂 p.s. polecam zainwestować w dalmierz laserowy co znacznie skróci czas oraz zapewni dokładoność pomiarów, szczegółnie jeśli robi się je w pojedynkę.

    Karol Jaworski Avatar Karol Jaworski
    February 3, 2020

    positive review  Zespół Mroomy to super ekipa, sprawna i pomocna. Z uwagą podchodzi do wymagań klienta i upodobań dziecka. Projekt powstaje bardzo sprawnie i w naszym przypadku nie wymagał wielu poprawek ale nie było problemu z przedstawieniem wizualizacji w innej wersji. Obsługa poprojektowa, wizualizacje i zamówienia też bez zarzutu. Polecam gorąco. Syn bardzo zadowolony i nie może się doczekać realizacji projektu.

    Agnieszka Wojciechowska Avatar Agnieszka Wojciechowska
    January 17, 2020

    positive review  Zespół Mroomy, na czele z Panią Aleksandrą, wykonał dla nas projekt wnętrza pokoju syna lat 8. Pani Ola, z którą głównie współpracowaliśmy jest profesjonalistką w swoim zawodzie. Uważnie słuchała naszych uwag, podsuwała ciekawe i innowacyjne rozwiązania. Cierpliwie dostosowywała projekt do naszych potrzeb, wyobrażeń, zwracała uwagę na najdrobniejszy szczegół. Efekt pracy nas zachwycił! Zaprojektowana przestrzeń doskonale wpisała się w naszą estetykę, aranżacja wyróżnia się wyjątkowym charakterem dzięki dobranej kolorystyce i oświetleniu. Przede wszystkim aranżacją zachwycony jest przyszły użytkownik, który nie może się już doczekać realizacji! Z całego serca polecam współpracę z firmą Mroomy i Panią Aleksandrą, których cenię za fachowość, rzetelność, wspaniały kontakt, a przede wszystkim pełny profesjonalizm! Dziękujemy :)). Mama Frania.

    Eve Ewe Avatar Eve Ewe
    January 12, 2020

    positive review  Bardzooo polecam, projekt pokoju synka wyszedł cudownie! Pani Ola z zespołem wzięła wszystkie moje sugestie pod uwagę, dzięki temu spełniło się małe dziecięce marzenie 😊

    Magda Gębka Avatar Magda Gębka
    December 14, 2019

    positive review  Recenzja spóźniona, bo po pół roku. Tyle trzeba, aby ocenić efekt końcowy: funkcjonalność i ergonomię. Córka zachwycona, my też. Czego chcieć więcej 🙂

    Daniel Kotyras Avatar Daniel Kotyras
    November 3, 2019

    positive review  Polecam z całego serca współpracę z Mroomy! Od pierwszego kontaktu czuje się niesamowite zaangażowanie i otwartość! Nie wiedziałam, że można na odległość stworzyć projekt, który wprawi całą rodzinę w euforię. Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i jakości ❤️❤️

    Ewelina FG Avatar Ewelina FG
    October 23, 2019

    positive review  Chciałam podzielić się z Wami opinia na temat całego procesu projektowania pokoju z Mroomy. Generalnie fantastyczne pomysły, indywidualne podejście, zgodność wizji i oczekiwań, cudowny kontakt, pomoc na każdym etapie projektowania i przede wszystkim zadowolenie dużych i małych domowników ! Wszystkim którzy się zastanawiają czy to dobry kierunek podpowiadam ze należy zainwestować w projekt i oddać sprawę fachowcom! 😎🤖🌈🍭🎾🤸‍♂️⛳️🎨🎯🎷🎲🥁🎬🎮🎡🚁🚀🛸🎠🏰🗽🎉🔫💎⏰📀💒🏗🤽🏻‍♀️🏏🥜🍪🍟⛄️🌪

    Iza Kiermaszek Avatar Iza Kiermaszek
    September 16, 2019

    positive review  Pełen profesjonalizm! Mega oddanie na każdym etapie projektu, znakomity kontakt! Nie znam drugiej tak solidnej firmy, polecam👍 z 🚜 pokoju😉.

    Aleksandra Kwaśny Avatar Aleksandra Kwaśny
    September 8, 2019

    positive review  Bardzo polecamy! Chcielismy zmienić wystroj pokoju dla przyszłego Pierwszoklasisty, ale zupełnie nie mielismy pomysłu jak to zrobić. Dzieki p. Eli wszystko okazało się proste 🙂 Mily i swietny kontakt, profesjonalne podejście i pelne zaangażowanie! przedstawiony projekt uwzglednial dokładnie upodobania synka (jego mina gdy zobaczyl w projekcie labirynt na scianie - bezcenna) Jesteśmy obecnie na etapie realizacji - przechodzimy przez to bezbolowo dzięki otrzymanej liscie zakupow i rysunkow technicznych. P.Elu - dziękujemy i do usłyszenia przy projektowaniu pokoju dla młodszego synka.

    Piotr Szalka Avatar Piotr Szalka
    August 18, 2019

    positive review  Polecam! Dziękujemy za miła współpracę Pani Oli, która w szybkim czasie reagowała na nasze maile czy wiadomości 🙂

    Asia W-k Avatar Asia W-k
    August 15, 2019

    positive review  Kompleksowa usługa - przede wszystkim bardzo miły kontakt z Pani architekt - z Panią Elą która po krótkiej rozmowie przedstawiła projekt idealny! Bardzo dobrze odczytała nasze potrzeby kolorystykę tworząc pokój funkcjonalny z pomysłem w którym dzieciaki napewno nie będą się w nim nudzić. Dostaliśmy szczegółowe wskazówki dotyczące realizacji projektu dzięki czemu uda się to szybko i mam nadzieje bezstresowo 😉 pozdrawiam!!

    Kaja KG Avatar Kaja KG
    July 23, 2019

    positive review  Polecam firme w 100%. Pełen profesionalizm. Na wszystkie pytania służą pomocą. Dostosowują się do klienta. My jesteśmy bardzo zadowoleni.

    Paulina Felisiak Avatar Paulina Felisiak
    July 23, 2019

    positive review  Jeżeli szukasz firmy, która wykona zlecenie i przygotuje spis materiałów to ŹLE trafiłeś. Jeżeli chcesz być jednym z kilkuset klientów a obsługa ma być "tak-nie" to też źle trafiłeś. To miejsce gdzie spełnisz marzenie o pokoju dzieci. Zaczynając od ukrytych kontaktów kończąc na mega wyczesanej tapecie w nietuzinkowym stylu. Każdy szczegół omówiony i przedyskutowany. Przedstawione opcje co lepsze, co się bardziej sprawdzi. Rozmawia się z Tymi ludźmi tak, jakbyśmy się znali od urodzenia aż nie można skończonyc połączenia 😉 super jest też fakt, że jeżeli jest taka możliwość to Oni rozmawiają również z samym zainteresowanym "czytaj mieszkancem pokoju" ! Chyba rozumiecie jak dziecko obrasta w piórka później 😉 Tak więc, tu otrzymasz "wyrysowane" marzenie dopięte na ostatni guzik. Listę oraz fv pro formy każdego możliwego produktu użytego w projekcie. Ty tylko później podziwiasz i cieszysz się szczęśliwą uśmiechniętą buzią Twoich dzieci 😍 a zapomniałam, nawet jak już wszystko otrzymasz to i tak zawsze możesz do Nich się zwrócić z każdą głupotą a Oni pomogą.

    Dorota Bąk Avatar Dorota Bąk
    July 21, 2019

    positive review  Z czystym sumieniem i z całego serca polecam firmę Mroomy. Pełen profesjonalizm, kontakt z projektantem dosłownie całodobowy (z p. Elą wymieniałyśmy maile o 24!), omówiony został najdrobniejszy szczegół, a przede wszystkim projekt dostosowany jest do upodobań dzieci. Po otrzymaniu listy zakupów i rysunków technicznych padło jedno słowo „wow” – wszystko podane „na tacy” - i oczywiście zadowolona mina majstra na widok rysunków – bezcenna...Starszy syn bardzo zadowolony, aktywnie uczestniczy w realizacji projektu (duma go rozpiera podając śruby itp. ;)) więc mamy dodatkową frajdę. Obawy związane z wykładziną zostały rozwiane – dzieci przeszczęśliwe turlają się po podłodze a ja nie wołam „załóżcie skarpetki”… ;). Czekam z niecierpliwością i kibicuje firmie aby rozwinęła swoją działalność o projekty salonu, sypialni itd. – na pewno stanę pierwsza w kolejce!!!

    Katarzyna Tarnawska Avatar Katarzyna Tarnawska
    July 16, 2019

    positive review  Bardzo miła i udana współpraca . Pełen profesjonalizm i zaangażowanie . Pokój synka przepiękny . Dziękuję i do usłyszenia niedługo przy projektowaniu pokoju dla córeczki 🙂

    Katarzyna Kruszyniewicz Avatar Katarzyna Kruszyniewicz
    July 1, 2019

    positive review  Polecam! Nie każdy projektant offline jest tak zaangażowany i dokładny jak @Mroomy. Absolutnie żadnego dyskomfortu ani problemów wynikających ze współpracy na odległość, osobiście widzę same plusy takiego rozwiązania. Projekt przemyślany w najdrobniejszych szczegółach, a listy zakupów, przygotowanie faktur proforma i pomoc przy realizacji zakupów – bezcenne  Projekt ponad wszelkie oczekiwania, syn zachwycony, więc zabieramy się do realizacji. Pani Elu, bardzo dziękuję za współpracę! No i na pewno wrócę po projekt pokoju dla córki najpóźniej za rok 🙂

    Tatiana Łuczka Avatar Tatiana Łuczka
    June 27, 2019

    positive review  Absolutnie mówię tak firmo Mroomy. Fantastyczna organizacja, ogromana wiedza, sprawnność działania, wyczucie potrzeb, doradztwo, zawsze na czas i przede wszystkim oszczędność mojego czasu. Wypracowaliście super skuteczne know how dla projektowania i jak się okazuje wcale nie trzeba odbyć tysiąca spotkań, mieć tone dylematów i dysponować milionem monet aby zadowolić Klienta. Mimo, że się nigdy nie widzieliśmy to dostajecie ode mnie złoty medal w moich małych igrzyskach wykańczania domu 🙂 Najsprawniej przeprowadzony projekt z najbardziej dopasowanymi elementami do potrzeb w akceptowalnych granicach budżetu. Wszystkie zakupy ogarnęłam przez internet przy lampce Prosecco - bo przygotowaliście super listę i linki do sklepów. Zdecydowanie polecam ja na pewno skorzystam przy potrzebie metamorfozy:) - bo dziecko przecież rośnie i potrzeby się zmieniają 🙂P.S. Życzę mega sukcesów i rozwoju - bo jesteście mega profesjonalni:)

    Kasia Ładno Avatar Kasia Ładno
    June 16, 2019

    positive review  Polcam firme Mroomy! 💚 Na etapie remontu nie miałam żadnego pomysłu na pokoje dla synów, dziś mój przedszkolak i pierwszoklasista mają śliczne i funkcjonalne pokoje. Sama nigdy bym na takie rozwiązania nie wpadła. Fantastyczny kontakt. Pani Ola i pan Marcin byli zawsze do dyspozycji 😊

    Katarzyna Łaska Avatar Katarzyna Łaska
    June 12, 2019

    positive review  Trzy pokoje dla dzieci, w tym bawialnia - pomyślałam - ktoś sie na tym napewno lepiej zna i ma lepsze pomysły.Po pierwszej rozmowie z Panią Ola nie mialam wątpliwości, że dobrze trafiłam.Cała współpraca przebiegła sprawnie, wszystko było jasne na etapie projektowania, budżety omówione, gusta i ulubione zabawy dzieci wysłuchane, omówiona całość wkomponowana w projekt - otwierasz pliki i od razu sie zakochujesz - tak tak tak! 😍😍😍Pani Ola i Pan Marcin- niezwykle mili i profesjonalni.Dodatkowo bardzo sprawna lista zakupów na sam koniec, faktury proformy były niesamowitym ułatwieniem przy kupowaniu.Jednym słowem, gdybym mogła znów być dzieckiem cały nasz dom projektowałyby Mroomy 🤩

    Joanna Nowak Avatar Joanna Nowak
    June 11, 2019

    positive review  Z całego serca polecam współpracę z Mroomy. Projekt spełnił nasze oczekiwanie w 100% 💚 Wspaniały kontakt, Pani Ola i Pan Marcin pomocni na każdym etapie realizacji projektu. Cierpliwie słuchają i błyskawicznie odpowiadaja na wszystkie potrzeby klienta. Warto im zaufać 💚 Polecam!

    Agnieszka Kapusta Avatar Agnieszka Kapusta
    June 11, 2019

    positive review  Jesteśmy zachwyceni współpracą z Mroomy - no i oczywiście efektem końcowym. Mimo naszych obaw związanych z współpracą online - komunikacja i praca nad projektem przebiegła wspaniale. Pełen profesjonalizm i oczywiście projektanci zwracają uwagę na każdy najmniejszy szczegół. Polecam wszystkim

    Gosia Szablewska Avatar Gosia Szablewska
    June 3, 2019

    positive review  Projekt spełnił wszystkie moje założenia a efekt przerósł moje oczekiwania :). Sama współpraca też na najwyższym poziomie. Polecam! Ja jestem zachwycona 🙂

    Agata Filipowicz Avatar Agata Filipowicz
    June 2, 2019

    positive review  Polecam firmę mroomy! Współpraca przebiegła sprawnie. Pracownicy dołożyli wszelkich starań aby spełnić nasze wymagania. Projekt piękny, realizacja łatwa. Polecam!!! 10/10 😁

    Aleksandra Przywitowska Avatar Aleksandra Przywitowska
    May 30, 2019

    positive review  polecam serdecznie każdym rodzicom, którzy chcą zapewnić swoim pociechom wymarzone miejsce do zabawy, nauki czy odpoczynku 😍Pan Marcin, Pani Ola i Pani Olga rozumieją świetnie potrzeby dziecka i rodzica 🙂 I choć wszystko odbywa się drogą internetową czułam cały czas jakby były przy mnie i prowadziły za rękę. w ciągłym kontakcie i zawsze można było liczyć na ich pomoc 🙂 Jesteśmy zachwyceni nowym pokojem i baaaardzo bardzo dziękujemy ❤️

    Magda Dubiel Avatar Magda Dubiel
    May 3, 2019

    positive review  Projektowanie z Mroomy to był strzał w 10. Świetny kontakt, pełen profesjonalizm, Pani Ola była zawsze do dyspozycji. Zaufaliśmy Mroomy i postawiliśmy na pełną rewolucję, dzięki temu pokój nie jest nudny. Dziękujemy całemu zespołowi za zaangażowanie, efekt jest jak na wizualizacjach. Syn jest zachwycony i uwielbia spędzać czas w swoim nowym pokoju 😍

    Ola Szczygieł-Sommer Avatar Ola Szczygieł-Sommer
    March 28, 2019

    positive review  Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Mroomy. Pełen profesjonalizm, przemiły kontakt i świetnie podejście. Projekt pokoju naszego synka nas zachwycił, nie możemy doczekać się realizacji 😊 Pani Ola doskonale potrafi wsłuchać się w potrzeby klienta, dzięki czemu pokój wygląda tak jakby świetnie znała nas i naszego synka 🙂 Wszystko terminowo, sprawnie i w miłej atmosferze. Czysta przyjemność 👍

    Magdalena Michalska-Kacymirow Avatar Magdalena Michalska-Kacymirow
    March 4, 2019