Przeczytaj opinie naszych Klientów i zobacz co sądzą o współpracy z Mroomy

Polecamy projektowanie z Mroomy💙 - profesjonalna i przemiła obsługa, łatwy i szybki kontakt z projektantem, wszystko online lub telefonicznie. Projekty i wizualizacje przedstawione bardzo czytelne i zrozumiałe 🙂
Zależało nam, żeby projekt był dostosowany idealnie do potrzeb naszych dzieci i wyszło świetnie! Dzieciaki zachwycone 😉

Karolina Krzemińska Avatar
Karolina Krzemińska
9/29/2021

Z czystym sumieniem polecam współpracę z projektantami z Mroomy. Wszystkie oczekiwania moje i mojego syna zostały w zupełności spełnione. Pełen profesjonalizm na każdym etapie - zaczynając od projektu, a kończąc na zakupach. Sprawnie i bez nerwów. Projekt przez internet to idealne rozwiązanie dla rodziców, którzy nie mają czasu i pomysłu na dobre zorganizowanie przestrzeni w pokoju dziecka. Nie żałuje decyzji i bez wahania podjęłabym ją ponownie. Dla Mroomy niemożliwe nie istnieje, w małym 10 metrowym pokoju zostało umieszczone wszystko na czym zależało mojemu synowi.

Eliza Wojtczak Avatar
Eliza Wojtczak
9/28/2021

Bardzo gorąco polecamy współpracę z ekipą MRoomy:)
Mimo, że początkowo nie byłam przekonana czy projektowanie wyłącznie zdalne jest możliwe teraz stwierdzam, że jak najbardziej, a efekt końcowy zachwyca rodziców a przede wszystkim dziecko:) Duży plus dla Pana Jakuba za pomoc i cierpliwość przy moich pytaniach i wątpliwościach ( dostałam nawet ilość metrów kw. potrzebną przy zamówieniu farb:)
Oraz podziękowania dla Pani Karoliny za monitoring zakupów. Naprawdę jesteście bardzo pomocni!
Z całego serca polecam rodzicom, którzy chcą stworzyć pomysłową ale przede wszystkim funkcjonalną przestrzeń dla swoich dzieci:)

Joanna Przybyła Avatar
Joanna Przybyła
8/22/2021

Z całego serca polecamy współpracę z Mroomy! : )
Projektowanie pokoju w formie zdalnej przeszło nasze najśmielsze oczekiwania!
Pan Jakub, wykorzystując sugestie odnośnie upodobań synka, oraz swoją wiedzę i doświadczenie, stworzył piękną, funkcjonalną przestrzeń, którą nasze dziecko jest zachwycone.
Spotkaliśmy się z ogromną życzliwością, otwartością i cierpliwością zarówno ze strony Pana Jakuba, jak i Pani Karoliny, która pomaga, doradza i daje wskazówki dotyczące zakupów.
Zasady współpracy od początku są bardzo klarowne. Wizualizacje, rysunki techniczne - dokładne i przejrzyste.
Warto powierzyć projekt pokoju dziecka zespołowi Mroomy.
Serdecznie dziękujemy!!! : )

Karolina Sech Avatar
Karolina Sech
7/22/2021

Firma wykonała dla nas już dwa projekty : pokój 7 letniej Nicole und 5 letniej Poli.
Takie pokoje sobie wywmarzyly nasze dziewczynki i takie otrzymały
Dziękujemy :)))))
Jeśli projekt pokoju dziecka to tylko u was 🙂
Mroomy - projektujemy najfajniejsze pokoje dla dzieci
Dziękujemy wam serdecznie i bardzo polecamy :)))))
Pozdrowienia z Bremerhaven
Pola i Nicole

Emilia Tuschinski Avatar
Emilia Tuschinski
7/16/2021

Polecam projektowanie pokoju z Mroomy - dobra współpraca i kontakt, ustalony harmonogram projektowania, ciekawe pomysły, dostosowanie projektu pokoju do potrzeb rodziców i dziecka. Projekt jest dokładnie taki, jakiego oczekiwaliśmy 🙂

Natalia Misan Avatar
Natalia Misan
7/15/2021

Bardzo długo zastanawiałam się czy wydanie, jak dla mnie, tak dużej kwoty za projekt pokoju w ogóle ma sens i, cieszę się, że się zdecydowałam. Projekt przeprowadzony bardzo profesjonalnie w oparciu o moje sugestie. Projektant na całym etapie współpracy jest do dyspozycji, sugeruje rozwiązania, po zakończeniu również nie odmawiają pomocy 🙂 polecem.

Paulina Melniczuk Avatar
Paulina Melniczuk
7/15/2021

Bardzo fajne rozwiązania, dobry kontakt, pełne wzięcie pod uwagę potrzeb i gustu dzieci 🙂 specjaliści w dziedzinie pokoi dziecięcych!

Magda Gruszka Avatar
Magda Gruszka
7/07/2021

Zdecydowanie polecamy Mroomy. Brakowało nam pomysłu na ustawienie i spójne dodatki w pokoju. Po nawiązaniu współpracy z Mroomy jedyne co było na minus, to czas oczekiwania na rozpoczęcie prac (z góry znany, więc nie można się do tego przyczepić).
Później wszystko szło terminowo i zgodnie z naszymi oczekiwaniami.

Pierwsze podejście z układem funkcjonalnym nie do końca udane, ale niemal natychmiast po konsultacjach i wyrażeniu naszych obaw drugi projekt zdecydowanie trafił w nasze potrzeby. Nad nim pracowaliśmy skutecznie do końca.

Dzięki materiałom na stronie Mroomy, a także konkretnym instrukcjom przesyłanym na każdym etapie zdalna współpraca nie była żadną przeszkodą.

Projektanci wsłuchali się w informacje o dzieciach i efekt finalny od mebli po najmniejszy dodatek jest dla nas na 5. Doceniamy również gwarancję zamówienia i dostawy wszystkich proponowanych rozwiązań. Kto wykańczał dom ten wie, jak czasem świetne pomysły ciężko wcielić w życie gdy nie wiadomo gdzie je zamówić.

Warto zaufać Mroomy, my już szykujemy się do ponownego projektu - tym razem gabinetu, który ma się stać również wspólnym pokojem do nauki.

Andrzej Pindor Avatar
Andrzej Pindor
7/04/2021

Współpraca z Mroomy to czysta przyjemność:) Projekty trzech pokoików naszych dzieci przewyższyły nasze wszelkie oczekiwania. Każdy jest inny, niepowtarzalny, dopasowany do wieku, potrzeb i upodobań małych milusińskich. Wszystko dopracowane od A-Z. Wszyscy tworzący to miejsce to przemili, empatyczni, wyrozumiali, chętni do pomocy ludzie, z którymi jesteśmy w kontakcie nawet po zakończeniu projektu. Panie Projektantki czytają w myślach klientów :D:D:D idealnie odwzorowują nasze pomysły 🙂 razem z Mężem i dziećmi jesteśmy zachwyceni, polecamy z całego serca i mamy nadzieję na współpracę przy tworzeniu pozostałych wnętrz:)

Wiola Kołodziejczyk Avatar
Wiola Kołodziejczyk
6/30/2021

Gorąco polecam współpracę z firmą Mroomy. Jestem bardzo zadowolona z projektu pokoju dla 8-letniej córki. Pełny profesjonalizm. Przemyślane rozwiązania, solidne podejście do tematu i bezkonfliktowa współpraca. Każda propozycja coraz lepsza, aż nie można się było zdecydować. Polecam każdemu kto planuje stworzyć pokój dla dziecka by zaufali i bez obaw skorzystali z pomocy fachowców.

Ewelina Paracka Avatar
Ewelina Paracka
6/21/2021

Zdecydowanie 5 gwiazdek !
Jeśli trafili Państwo na stronę MROOMY to nie jest przypadek to po prostu świetny wybór.
Współpraca na najwyższym poziomie, projekt dopasowany do naszych oczekiwań, kontakt na bieżąco, a to wszystko bez wychodzenia z domu 😀
Jesteśmy zachwyceni! 💖
Gorąco polecam 🙂

Julita Myszczyńska Avatar
Julita Myszczyńska
6/16/2021

Miałam ogromną przyjemność współpracować przy tworzeniu pokoju dla mojej 7 letniej córki i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecać. Zasady współpracy jasne proste i na każdym etapie dokładnie określone. Zawsze jest czas na zastanowienie się i wprowadzenie zmian czy swoich uwag. Pani projektant Ela - doskonale potrafi zidentyfikować potrzeby i bardzo profesjonalnie układa funkcjonalne wnętrza dopasowane do wymogów i upodobań. Wnętrze kolorowe jasne ale nie kiczowate. Przytulne i ciepłe. Polecam bo to projekty „szyte na miarę”.

Monica Monica Avatar
Monica Monica
4/21/2021

Projekt pokoju rewelacyjny, współpraca na 6, kontakt z projektantką 6 - polecam z całego serca.

Marta Szwarc Avatar
Marta Szwarc
4/18/2021

Polecam w 100%!!! :))) To nie tylko projekty najfajniejszych pokoi dla dzieci. To również profesjonalna i przemiła obsługa!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji, szybkości działania, konkretnych propozycji i porządku jaki panuje przez całą fazę projektu. Szczególne podziękowania dla Pani Eli za profesjonalizm, głowę pełną pomysłów i przemiły kontakt :))) Miałam nie raz do czynienia z projektantami wnętrz i współpracę z Mroomy wspominam najlepiej! Pozdrawiam całą ekipę i "do zobaczenia"! 🙂

Joanna Milewska-Bulbiak Avatar
Joanna Milewska-Bulbiak
4/13/2021

Z całego serca polecam ekipę mroomy.Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście poczynając od Pani z messengera która cierpliwie odpowiadała na moje pytania i dzięki której zdecydowałam się zrobić projekt, poprzez Panią Anię która projektowała pokój dziewczyn i nanosiła wszelkie uwagi oraz rozwiewała wątpliwości , kończąc na Pani Karolinie która co byłam wogóle w szoku ogarnęła faktury proforma tak ze w zasadzie wystarczyło opłacić i nie przejmować się niczym ( firmy już z góry wiedziały co mają dla nas zrobić - w jakich wymiarach i kolorach). Dziewczyny są zachwycone projektem swojego pokoju i już nie mogą doczekać się remontu.Z pewnością w niedługim czasie będziemy robić jeszcze drugi pokój najmłodszego członka rodziny 🙂

Agnieszka Warzecha Avatar
Agnieszka Warzecha
4/12/2021

Mroomy znalazłam przeglądając internet pod hasłem najlepsze projekty pokoi dla dzieci i bez wahania postanowiłam podjąć współpracę. Szczegółowa ankieta, rozmowa, określenie własnych potrzeb i oczekiwań - wszystko spełnione w 100%. Wyczucie i zrozumienie pani projektantki oraz wsparcie całego zespołu spowodowało, że projekt przyjęłam bez uwag 🙂 Pokój czeka na nową lokatorkę, serdecznie dziękuję i polecam taką formę współpracy 🙂

Maja Mirska Avatar
Maja Mirska
4/01/2021

Po prostu warto, jest efekt WOW, Pani Ela to prawdziwa czarodziejka, o wielkich pokładach cierpliwości:) mimo wielu darmowych internetowych inspiracji to nie to samo co zakup projektu, pełen profesjonalizm, otwartość na sugestię klienta, pomysłowość, a przy tym udało zmieścić się w założonym budżecie, duży plus za to że usługa jest zdalna, a współpraca przebiegała naprawdę super, córka zachwycona, udało się też wygospodarować przestrzeń dla młodszej siostry, powoli rozpoczynamy realizację projektu, z chęcią sama zamieszkałabym w takim pokoju:P

Barbara Wilczak Avatar
Barbara Wilczak
3/23/2021

Bardzo dziękuję za zaprojektowanie pokoju mojego synka. Współpraca z przemiłą i niezwykle profesjonalną Panią architekt, to była absolutna przyjemność. W moim odczuciu, współpraca układała się doskonale. Od początku miałam swoją wizję, jak chciałabym, by wyglądał ten pokój, lub jego część, natomiast okazało się, że pomysły Pani Ani były zdecydowanie lepsze od moich, dzięki czemu mogłam zdać się całkowicie na jej gust i profesjonalizm, oczekując w spokoju efektów pracy Pani architekt. Otrzymałam projekt pokoju idealnie spełniający moje oczekiwania, no i przede wszystkim wielki uśmiech osoby, dla której ten projekt był tworzony. Bardzo dziękuję, jesteście najlepsi! 🙂

Aneta Ś. Avatar
Aneta Ś.
2/25/2021

Polecam serdecznie. Pokój syna zaprojektowany dokładnie tak jak sobie wymarzył. Jest po prostu super 🙂

Iwona Palikot Avatar
Iwona Palikot
2/21/2021

Mawiają do trzech razy sztuka ....
Hanusia miała już wcześniej zaprojektowany swój pokoik dwa razy ale ciagle coś w nim było nie tak ... czegoś w nim brakowało . Dałam się namówić na projekt Mroomy chociaż nie powiem było to dla mnie wyzwanie z malowaniem pokoju ale dałam rade ☺️
Polecam z czystym sumieniem Panią Elę bardzo kompetentna osoba na odpowiednim stanowisku . Słucha i daje z siebie wszystko aby klient był zadowolony w 100% jeszcze raz bardzo dziękuje 🥰❤️🥰

Ola Kic Avatar
Ola Kic
2/18/2021

Na Mroomy trafiłam przez przypadek, ale wiedziałam, że to będzie rozwiązanie dla nas. Dzięki Mroomy mogliśmy zaprojektować pokoje córek od A do Z, zgodnie z ich upodobaniami, bez zbędnego wychodzenia z domu, bez tracenia czasu na dojazdy na spotkania z projektantem, czy dostosowywania naszego wolnego czasu z terminarzem projektanta. Już po opiniach byłam dobrej myśli i oczywiście się nie zawiodłam 🙂 Od początku do końca kontakt z projektantami był świetny, wszystko było jasno i klarownie przedstawione, co kiedy i dlaczego 😉 Widać, że cała ekipa Mroomy zna się na rzeczy, wszystko jest świetnie zorganizowane i to się ceni 🙂 Kontakt z naszą projektantką prowadzącą, z Panią Elą był bardzo przyjemny. Szybkie sprawne odpowiedzi, przedstawianie nam wszystkiego przez Dropboxa, służenie dobrą radą, no i dodatkowy plus za fakturki proforma, które zostaną nam uaktualnione jak już będziemy ich potrzebować 🙂 Realizację projektów planujemy dopiero w okresie letnim, ale już nie mogę się doczekać efektów 😉 Mroomy- bardzo dziękujemy i z czystym sumieniem polecamy 🙂

Agnieszka Szwajkowska Avatar
Agnieszka Szwajkowska
2/14/2021

Muszę przyznać, że byliśmy sceptykami i długo zastanawialiśmy się nad sensem projektowania pokoju dla synów online. Wybór Mroomy okazał się jednak strzałem w dziesiątkę. Po realizacji projektu, dołączamy do grona bardzo zadowolonych klientów.
Ekipa Mroomy od początku się nami troskliwie zajęła. W ogóle nie mieliśmy poczucia, że projektujemy wyłącznie online. Sam proces projektowania jest dobrze zorganizowany i przemyślany, a jego podstawą jest wzorowy i sympatyczny kontakt z zespołem. Pani Ania, z którą współpracowaliśmy przy projekcie, podsuwała nam różne ciekawe pomysły i rozwiązania, była także otwarta na nasze propozycje i cierpliwie dokonywała kolejnych zmian w projekcie. Skończyliśmy projekt, kiedy rzeczywiście byliśmy z niego zadowoleni i my i nasi synowie. Aranżacja pokoju zdecydowanie trafiła w nasz gust. Po etapie projektowania, przyszedł czas zamówień, które pilotował dla nas Pan Marcin. Pomógł nam także w reklamacji, która nam się po drodze przytrafiła. Słowem, pełen profesjonalizm.
Projekt już zrealizowaliśmy i pokój jest jeszcze ładniejszy, niż na wizualizacjach. Mikołaj i Tymon są nim zachwyceni, a to chyba najlepsza rekomendacja.
Dziękujemy Mroomy i szczerze wszystkim polecamy. Przy kolejnym projekcie nie będziemy mieli żadnego problemu z wyborem odpowiedniej ekipy.

Małgorzata Mizera-Wołowicz Avatar
Małgorzata Mizera-Wołowicz
1/31/2021

Genialni pod każdym względem! Nie tylko tworzą najfajniejsze przestrzenie dla dzieci, ale jeszcze zamieniają je w magiczne królestwa zgodnie z życzeniami mieszkańców.

Ale to nie wszystko! Są przesympatyczni, kreatywni i biorą pod uwagę nawet pozornie sprzeczne prośby klientów 🙂 dla mnie to juz wystarczy, ale pozytywów jest wiecej 😉

Proces tworzenia projektu jest fantastycznie zorganizowany począwszy od niezwykle klarowniej instrukcji mierzenia pokoju, a na liście zakupów (z fakturami pro forma!!!) skończywszy. Ekstra!

Na każdym jego kroku widać, że wszystko jest przemyślane sto razy, zprpocesowane i oparte na wielkim doświadczeniu.

Projekty są po prostu piękne, ale rownież praktyczne i biorące pod uwagę temperament i zainteresowania dzieci.

Szczerze polecam!

Klaudia Frątczak-Kospin Avatar
Klaudia Frątczak-Kospin
1/28/2021

Postanowiłam poczekać z wyrażeniem opinii do czasu zrealizowania projektu, ponieważ byłam ciekawa jak wirtualny projekt przełoży się na rzeczywisty efekt... czekamy już tylko na ostatnie 2 mebelki bez których funkcjonujemy, wiec dzielimy się wrażeniami... projekty Mroomy podglądałam od dawna...próbowałam się zainspirować i zaprojektować pokój sama... choć wizja była, ciężko było mi ją „skleić” w logiczną całość. Mieszkanie ze skosami zawsze było moim marzeniem, ale nie zdawałam sobie sprawy jak trudne to wnętrza 🙈 uporządkować pokój dziecka, spełnić jego dość konkretne oczekiwania, uzyskać efekt wow pracą własnych rąk bez zatrudniania ekipy specjalistów od wykończeń i do tego zmieścić się w budżecie 🤔 ?? Z Mroomy wszystko jest możliwe! Można nawet się trochę „zbuntować” i nie dostać po głowie 😂 użytkujemy pokój od niedawna i już wiemy, że nic byśmy nie zmienili, a współpraca z Mroomy była strzałem w 10! Polecamy z całego serca i już myślimy o kolejnym projekcie z Mroomy 😍

Ewa GK Avatar
Ewa GK
1/28/2021

Polecamy Mroomy za pomysłowość, profesjonalne podejście i jasne zasady współpracy. Kontakt online sprawdził się na 100%. Pani projektująca bardzo kompetentna i znająca branżę od podszewki- bogata oferta mebli i detali.

Kamilla Maćkiewicz Avatar
Kamilla Maćkiewicz
10/15/2020

Współpraca z Wami to czysta przyjemność. Jakże ważna w dniu dzisiejszym, praca zdalna, na mega wysokim poziomie. Pełen profesjonalizm, dotrzymane terminy. Projekty zgodne z oczekiwaniami dzieciaków. Jesteśmy zachwyceni. Polecam w 100 %.

Izabela Włodarczak Avatar
Izabela Włodarczak
10/14/2020

Polecam z całego serca . Świetny kontakt , wiedziałam ze pokój będzie idealny zanim otrzymałam projekt i nie myliłam się . Projekt trafiony w punkt , synkowi wszystko się podoba. Bardzo szczegółowe rysunki , cała lista zakupów gotowa do opłacenia . Teraz pozostaje tylko realizować projekt . Dziekuje bardzo

Katarzyna Czyrska Avatar
Katarzyna Czyrska
10/13/2020

Z całego serca polecam ta firmę
Właśnie ukończyli projekt pokoju dla starszaka idącego do szkoły
Lista zakupów oraz rysunki są fenomenalne i każdy kto otrzyma komplet na koniec bez najmniejszego problemu sobie poradzi
Tak fachowej obsługi nawet przy wymagającym kliencie dawno nie spotkałam
Na pewno wrócimy z drugim pokojem 🙂

Patrycja Karcz Avatar
Patrycja Karcz
8/31/2020

Polecam z calego serca. Zespol Mroomy to przemili, profesjonalni ludzie sluzacy pomoca i rada, podchodza indywidualnie do kazdego dziecka i projektu.
Pani Ola Czarodziejka zaangazowana, pelna pasji, cierpliwa, pelen profesjonalizm oraz wiedza!!! Chociaz dzielila nas odleglosc ponad 1600km nie dalo sie tego w zaden sposob odczuc. Pani Ola zaprojektowala dla nas dwa piekne i jak rozne od siebie pokoje. Dziekuje za wszystko i oddaje w rece Mroomy kolejne pomieszczenia😀😀😀

Magdalena Kucicka Avatar
Magdalena Kucicka
8/31/2020