Przeczytaj opinie naszych Klientów

Opinie zadowolonych klientow Mroomy

polecam bardzo projektowanie pokoju z Mroomy, świetny kontakt, szybkie propozycje, świetne rady, spełnione marzenia dziecka!!! są boscy !!! strona zakupowa działa sprawnie i jest to super ułatwienie 😉

Kasia Komorowska Avatar
Kasia Komorowska
11/04/2022

Pełen profesjonalizm. Obsługa na najwyższym poziomie. Realizacja od rysunku technicznego po wizualizację i listę zakupów!!! No po prostu jesteście idealni na dzisiejsze czasy. Wyszło cudownie, pięknie i tak jak chciałam, ale sama nie umiałam!!! Dziękuję!😍

Paulina Sobek Avatar
Paulina Sobek
10/28/2022

Szybko, sprawnie, świetny kontakt z projektantką, bardzo dobrze wytłumaczony sposób pomiarów i przede wszystkim projekt ciekawy, wyjątkowy - naprawdę polecam.

Ewelina Konik Avatar
Ewelina Konik
10/26/2022

Serdecznie polecam:) Przejrzyste warunki współpracy, rzadko spotykana w tej branży terminowość oraz dostosowanie projektu do moich potrzeb i poczucia estetyki sprawia, że z czystym sumieniem mogę polecić Mroomy innym rodzicom.
Choć jesteśmy jeszcze przed realizacją, jestem pewna, że nowe pokoje przypadną moim córkom do gustu:)

Ada Fel-Ka Avatar
Ada Fel-Ka
10/23/2022

Bardzo udana i sprawna współpraca! Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu 😊

Magda Uhryn Avatar
Magda Uhryn
10/21/2022

Szybko, sprawnie i profesjonalnie a efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania😉 pokój jest nie tylko przepiękny ale również funkcjonalny, dużo rozwiązań na które sama bym nie wpadła. Chłopcy zachwyceni, lubią spędzać tam czas ☺️ gorąco polecam ☺️

Magdalena Węgier Avatar
Magdalena Węgier
8/17/2022

Dziękuję za bajkowy pokój dla mojej Córki. Współpraca i realizacja przebiegała idealnie. Bardzo serdecznie polecam

Anna Maria Sztajn Avatar
Anna Maria Sztajn
7/28/2022

Przy projekcie całego domu mieliśmy innych projektantów, ale pokój dziecka to szczególne miejsce 🤩 dlatego postanowiliśmy, że potrzebujemy SPECJALISTÓW w tej dziedzinie. Przeglądając wiele ofert - realizacje i wizualizacje pokoików MROOMY wyróżniały się na ich tle. Oczywiście NAJBARDZIEJ NAM SIĘ SPODOBAŁY i postanowiliśmy nawiązać współpracę. Nie zawiedliśmy się, Pan Jakub bardzo dokładnie zaprojektował oraz narysował to czego oczekiwaliśmy. (oczywiście, wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy czego chcemy🤣🙈) Współpraca przebiegała bardzo sprawnie, odpowiedzi na maile były błyskawiczne, również przy LIŚCIE ZAKUPÓW miło wspominam Panią Karolinę, bardzo sympatyczna, pomocna i zaangażowana przy pomocy ! Jeśli ktoś zastanawia się nad współpracą - to SERDECZNIE POLECAM !

Karolina Tylki Banaszak Avatar
Karolina Tylki Banaszak
7/13/2022

I my również od kilku tygodni cieszymy się pokojem dzieci zaprojektowanym zdalnie przez zespół Mroomy. Jest to teraz najpiękniejszy i najfajniejszy pokój w naszym mieszkaniu 🙂
Jasny, przytulny, funkcjonalny. Najbardziej w przygodzie z Mroomy podobało mi się otwieranie nas na nowe jakości. Drabinka do ćwiczeń, urocze panele ścienne, tablica w formie rakiety, drewniane lampka nocna, która może być jednocześnie półką na resoraki.
Lista zakupów, rysunki techniczne, wizualizacje miały tak przejrzystą i pomocną formę, że zdecydowaliśmy się samodzielnie wykonać cały projekt. Dzieci z entuzjazmem rozpakowywały każdą paczkę, którą dostarczał kurier, asystowały przy skręcaniu mebli, klejeniu tapet, paneli ściennych. Pilnowały czy robimy wszystko zgodnie z projektem 🙂 Była to nasza wspólna rodzinna praca. Przyniosła mnóstwo satysfakcji i uśmiechów.
Bardzo pomocny był też arbitraż Pani Karoliny, która zorganizowała zakupy i dostawy.
Serdecznie polecam wszystkim. Z pokoju w wykonaniu Mroomy nie chce się wychodzić albo wciąż chce się do niego powracać 🙂

Monika Pardela Avatar
Monika Pardela
1/01/2022

Serdecznie polecamy współpracę z Mroomy. Wszystko, absolutnie wszystko zgodne z tym na co się umawialiśmy plus jeszcze trochę. Doskonale zorganizowana praca, architekt niemal czytał w naszych myślach, co jest tym bardziej godne podkreślenia, że całość odbywa się zdalnie. Dostaliśmy projekt, spełniający nasze wszystkie oczekiwania, listę zakupów i wszelką pomoc, jakiej oczekiwaliśmy. Każda nasza prośba czy uwaga została uwzględniona, a każda wątpliwość rozwiana. Bardzo polecamy!

Agata Czarnecka Avatar
Agata Czarnecka
12/12/2021

Trochę obawiałam się projektowania pokoju online jednak czas pokazał że niepotrzebnie.
Na każdym etapie wszystko było dokładnie opisane. Gdy czegoś nie rozumiałam specjaliści byli do mojej dyspozycji. Polecam i zapewniam Wasze dziecko będzie przeszczesliwe❤👍
Pokój mojego syna to teraz mój ulubiony pokój😀

Anna Sołtys Avatar
Anna Sołtys
12/09/2021

Współpraca z Mroomy to czysta przyjemność, mnóstwo pomysłów, rozwiązania na które nigdy sami byśmy nie wpadli:)Pani Ela uwzględniła wszystkie nasze prośby-a było ich dużo i połączyła wszystko w przepiękną całość. Opcja z zakupami jest bardzo wygodna i świetnie zorganizowana, Pani Karolina pomaga na każdym etapie i doradza. Polecamy świetną ekipę Mroomy!!!

Emilia Czerska Avatar
Emilia Czerska
12/02/2021

cudownie wykonany projekt pokoju. pomoc na każdym etapie realizacji. dziękujemy! polecam w 100procentach!

Grażyna Zweifler Avatar
Grażyna Zweifler
10/26/2021

Polecamy projektowanie z Mroomy💙 - profesjonalna i przemiła obsługa, łatwy i szybki kontakt z projektantem, wszystko online lub telefonicznie. Projekty i wizualizacje przedstawione bardzo czytelne i zrozumiałe 🙂
Zależało nam, żeby projekt był dostosowany idealnie do potrzeb naszych dzieci i wyszło świetnie! Dzieciaki zachwycone 😉

Karolina Krzemińska Avatar
Karolina Krzemińska
9/29/2021

Z czystym sumieniem polecam współpracę z projektantami z Mroomy. Wszystkie oczekiwania moje i mojego syna zostały w zupełności spełnione. Pełen profesjonalizm na każdym etapie - zaczynając od projektu, a kończąc na zakupach. Sprawnie i bez nerwów. Projekt przez internet to idealne rozwiązanie dla rodziców, którzy nie mają czasu i pomysłu na dobre zorganizowanie przestrzeni w pokoju dziecka. Nie żałuje decyzji i bez wahania podjęłabym ją ponownie. Dla Mroomy niemożliwe nie istnieje, w małym 10 metrowym pokoju zostało umieszczone wszystko na czym zależało mojemu synowi.

Eliza Wojtczak Avatar
Eliza Wojtczak
9/28/2021

Bardzo gorąco polecamy współpracę z ekipą MRoomy:)
Mimo, że początkowo nie byłam przekonana czy projektowanie wyłącznie zdalne jest możliwe teraz stwierdzam, że jak najbardziej, a efekt końcowy zachwyca rodziców a przede wszystkim dziecko:) Duży plus dla Pana Jakuba za pomoc i cierpliwość przy moich pytaniach i wątpliwościach ( dostałam nawet ilość metrów kw. potrzebną przy zamówieniu farb:)
Oraz podziękowania dla Pani Karoliny za monitoring zakupów. Naprawdę jesteście bardzo pomocni!
Z całego serca polecam rodzicom, którzy chcą stworzyć pomysłową ale przede wszystkim funkcjonalną przestrzeń dla swoich dzieci:)

Joanna Przybyła Avatar
Joanna Przybyła
8/22/2021

Z całego serca polecamy współpracę z Mroomy! : )
Projektowanie pokoju w formie zdalnej przeszło nasze najśmielsze oczekiwania!
Pan Jakub, wykorzystując sugestie odnośnie upodobań synka, oraz swoją wiedzę i doświadczenie, stworzył piękną, funkcjonalną przestrzeń, którą nasze dziecko jest zachwycone.
Spotkaliśmy się z ogromną życzliwością, otwartością i cierpliwością zarówno ze strony Pana Jakuba, jak i Pani Karoliny, która pomaga, doradza i daje wskazówki dotyczące zakupów.
Zasady współpracy od początku są bardzo klarowne. Wizualizacje, rysunki techniczne - dokładne i przejrzyste.
Warto powierzyć projekt pokoju dziecka zespołowi Mroomy.
Serdecznie dziękujemy!!! : )

Karolina Sech Avatar
Karolina Sech
7/22/2021

Firma wykonała dla nas już dwa projekty : pokój 7 letniej Nicole und 5 letniej Poli.
Takie pokoje sobie wywmarzyly nasze dziewczynki i takie otrzymały
Dziękujemy :)))))
Jeśli projekt pokoju dziecka to tylko u was 🙂
Mroomy - projektujemy najfajniejsze pokoje dla dzieci
Dziękujemy wam serdecznie i bardzo polecamy :)))))
Pozdrowienia z Bremerhaven
Pola i Nicole

Emilia Tuschinski Avatar
Emilia Tuschinski
7/16/2021

Polecam projektowanie pokoju z Mroomy - dobra współpraca i kontakt, ustalony harmonogram projektowania, ciekawe pomysły, dostosowanie projektu pokoju do potrzeb rodziców i dziecka. Projekt jest dokładnie taki, jakiego oczekiwaliśmy 🙂

Natalia Misan Avatar
Natalia Misan
7/15/2021

Bardzo długo zastanawiałam się czy wydanie, jak dla mnie, tak dużej kwoty za projekt pokoju w ogóle ma sens i, cieszę się, że się zdecydowałam. Projekt przeprowadzony bardzo profesjonalnie w oparciu o moje sugestie. Projektant na całym etapie współpracy jest do dyspozycji, sugeruje rozwiązania, po zakończeniu również nie odmawiają pomocy 🙂 polecem.

Paulina Melniczuk Avatar
Paulina Melniczuk
7/15/2021

Bardzo fajne rozwiązania, dobry kontakt, pełne wzięcie pod uwagę potrzeb i gustu dzieci 🙂 specjaliści w dziedzinie pokoi dziecięcych!

Magda Gruszka Avatar
Magda Gruszka
7/07/2021

Współpraca z Mroomy to czysta przyjemność:) Projekty trzech pokoików naszych dzieci przewyższyły nasze wszelkie oczekiwania. Każdy jest inny, niepowtarzalny, dopasowany do wieku, potrzeb i upodobań małych milusińskich. Wszystko dopracowane od A-Z. Wszyscy tworzący to miejsce to przemili, empatyczni, wyrozumiali, chętni do pomocy ludzie, z którymi jesteśmy w kontakcie nawet po zakończeniu projektu. Panie Projektantki czytają w myślach klientów :D:D:D idealnie odwzorowują nasze pomysły 🙂 razem z Mężem i dziećmi jesteśmy zachwyceni, polecamy z całego serca i mamy nadzieję na współpracę przy tworzeniu pozostałych wnętrz:)

Wiola Kołodziejczyk Avatar
Wiola Kołodziejczyk
6/30/2021

Gorąco polecam współpracę z firmą Mroomy. Jestem bardzo zadowolona z projektu pokoju dla 8-letniej córki. Pełny profesjonalizm. Przemyślane rozwiązania, solidne podejście do tematu i bezkonfliktowa współpraca. Każda propozycja coraz lepsza, aż nie można się było zdecydować. Polecam każdemu kto planuje stworzyć pokój dla dziecka by zaufali i bez obaw skorzystali z pomocy fachowców.

Ewelina Paracka Avatar
Ewelina Paracka
6/21/2021

Zdecydowanie 5 gwiazdek !
Jeśli trafili Państwo na stronę MROOMY to nie jest przypadek to po prostu świetny wybór.
Współpraca na najwyższym poziomie, projekt dopasowany do naszych oczekiwań, kontakt na bieżąco, a to wszystko bez wychodzenia z domu 😀
Jesteśmy zachwyceni! 💖
Gorąco polecam 🙂

Julita Myszczyńska Avatar
Julita Myszczyńska
6/16/2021

Miałam ogromną przyjemność współpracować przy tworzeniu pokoju dla mojej 7 letniej córki i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecać. Zasady współpracy jasne proste i na każdym etapie dokładnie określone. Zawsze jest czas na zastanowienie się i wprowadzenie zmian czy swoich uwag. Pani projektant Ela - doskonale potrafi zidentyfikować potrzeby i bardzo profesjonalnie układa funkcjonalne wnętrza dopasowane do wymogów i upodobań. Wnętrze kolorowe jasne ale nie kiczowate. Przytulne i ciepłe. Polecam bo to projekty „szyte na miarę”.

Monica Monica Avatar
Monica Monica
4/21/2021

Projekt pokoju rewelacyjny, współpraca na 6, kontakt z projektantką 6 - polecam z całego serca.

Marta Szwarc Avatar
Marta Szwarc
4/18/2021

Polecam w 100%!!! :))) To nie tylko projekty najfajniejszych pokoi dla dzieci. To również profesjonalna i przemiła obsługa!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji, szybkości działania, konkretnych propozycji i porządku jaki panuje przez całą fazę projektu. Szczególne podziękowania dla Pani Eli za profesjonalizm, głowę pełną pomysłów i przemiły kontakt :))) Miałam nie raz do czynienia z projektantami wnętrz i współpracę z Mroomy wspominam najlepiej! Pozdrawiam całą ekipę i "do zobaczenia"! 🙂

Joanna Milewska-Bulbiak Avatar
Joanna Milewska-Bulbiak
4/13/2021

Z całego serca polecam ekipę mroomy.Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście poczynając od Pani z messengera która cierpliwie odpowiadała na moje pytania i dzięki której zdecydowałam się zrobić projekt, poprzez Panią Anię która projektowała pokój dziewczyn i nanosiła wszelkie uwagi oraz rozwiewała wątpliwości , kończąc na Pani Karolinie która co byłam wogóle w szoku ogarnęła faktury proforma tak ze w zasadzie wystarczyło opłacić i nie przejmować się niczym ( firmy już z góry wiedziały co mają dla nas zrobić - w jakich wymiarach i kolorach). Dziewczyny są zachwycone projektem swojego pokoju i już nie mogą doczekać się remontu.Z pewnością w niedługim czasie będziemy robić jeszcze drugi pokój najmłodszego członka rodziny 🙂

Agnieszka Warzecha Avatar
Agnieszka Warzecha
4/12/2021

Mroomy znalazłam przeglądając internet pod hasłem najlepsze projekty pokoi dla dzieci i bez wahania postanowiłam podjąć współpracę. Szczegółowa ankieta, rozmowa, określenie własnych potrzeb i oczekiwań - wszystko spełnione w 100%. Wyczucie i zrozumienie pani projektantki oraz wsparcie całego zespołu spowodowało, że projekt przyjęłam bez uwag 🙂 Pokój czeka na nową lokatorkę, serdecznie dziękuję i polecam taką formę współpracy 🙂

Maja Mirska Avatar
Maja Mirska
4/01/2021

Po prostu warto, jest efekt WOW, Pani Ela to prawdziwa czarodziejka, o wielkich pokładach cierpliwości:) mimo wielu darmowych internetowych inspiracji to nie to samo co zakup projektu, pełen profesjonalizm, otwartość na sugestię klienta, pomysłowość, a przy tym udało zmieścić się w założonym budżecie, duży plus za to że usługa jest zdalna, a współpraca przebiegała naprawdę super, córka zachwycona, udało się też wygospodarować przestrzeń dla młodszej siostry, powoli rozpoczynamy realizację projektu, z chęcią sama zamieszkałabym w takim pokoju:P

Barbara Wilczak Avatar
Barbara Wilczak
3/23/2021

Polecam serdecznie. Pokój syna zaprojektowany dokładnie tak jak sobie wymarzył. Jest po prostu super 🙂

Iwona Palikot Avatar
Iwona Palikot
2/21/2021

Mawiają do trzech razy sztuka ....
Hanusia miała już wcześniej zaprojektowany swój pokoik dwa razy ale ciagle coś w nim było nie tak ... czegoś w nim brakowało . Dałam się namówić na projekt Mroomy chociaż nie powiem było to dla mnie wyzwanie z malowaniem pokoju ale dałam rade ☺️
Polecam z czystym sumieniem Panią Elę bardzo kompetentna osoba na odpowiednim stanowisku . Słucha i daje z siebie wszystko aby klient był zadowolony w 100% jeszcze raz bardzo dziękuje 🥰❤️🥰

Ola Kic Avatar
Ola Kic
2/18/2021

Na Mroomy trafiłam przez przypadek, ale wiedziałam, że to będzie rozwiązanie dla nas. Dzięki Mroomy mogliśmy zaprojektować pokoje córek od A do Z, zgodnie z ich upodobaniami, bez zbędnego wychodzenia z domu, bez tracenia czasu na dojazdy na spotkania z projektantem, czy dostosowywania naszego wolnego czasu z terminarzem projektanta. Już po opiniach byłam dobrej myśli i oczywiście się nie zawiodłam 🙂 Od początku do końca kontakt z projektantami był świetny, wszystko było jasno i klarownie przedstawione, co kiedy i dlaczego 😉 Widać, że cała ekipa Mroomy zna się na rzeczy, wszystko jest świetnie zorganizowane i to się ceni 🙂 Kontakt z naszą projektantką prowadzącą, z Panią Elą był bardzo przyjemny. Szybkie sprawne odpowiedzi, przedstawianie nam wszystkiego przez Dropboxa, służenie dobrą radą, no i dodatkowy plus za fakturki proforma, które zostaną nam uaktualnione jak już będziemy ich potrzebować 🙂 Realizację projektów planujemy dopiero w okresie letnim, ale już nie mogę się doczekać efektów 😉 Mroomy- bardzo dziękujemy i z czystym sumieniem polecamy 🙂

Agnieszka Szwajkowska Avatar
Agnieszka Szwajkowska
2/14/2021

Muszę przyznać, że byliśmy sceptykami i długo zastanawialiśmy się nad sensem projektowania pokoju dla synów online. Wybór Mroomy okazał się jednak strzałem w dziesiątkę. Po realizacji projektu, dołączamy do grona bardzo zadowolonych klientów.
Ekipa Mroomy od początku się nami troskliwie zajęła. W ogóle nie mieliśmy poczucia, że projektujemy wyłącznie online. Sam proces projektowania jest dobrze zorganizowany i przemyślany, a jego podstawą jest wzorowy i sympatyczny kontakt z zespołem. Pani Ania, z którą współpracowaliśmy przy projekcie, podsuwała nam różne ciekawe pomysły i rozwiązania, była także otwarta na nasze propozycje i cierpliwie dokonywała kolejnych zmian w projekcie. Skończyliśmy projekt, kiedy rzeczywiście byliśmy z niego zadowoleni i my i nasi synowie. Aranżacja pokoju zdecydowanie trafiła w nasz gust. Po etapie projektowania, przyszedł czas zamówień, które pilotował dla nas Pan Marcin. Pomógł nam także w reklamacji, która nam się po drodze przytrafiła. Słowem, pełen profesjonalizm.
Projekt już zrealizowaliśmy i pokój jest jeszcze ładniejszy, niż na wizualizacjach. Mikołaj i Tymon są nim zachwyceni, a to chyba najlepsza rekomendacja.
Dziękujemy Mroomy i szczerze wszystkim polecamy. Przy kolejnym projekcie nie będziemy mieli żadnego problemu z wyborem odpowiedniej ekipy.

Małgorzata Mizera-Wołowicz Avatar
Małgorzata Mizera-Wołowicz
1/31/2021

Genialni pod każdym względem! Nie tylko tworzą najfajniejsze przestrzenie dla dzieci, ale jeszcze zamieniają je w magiczne królestwa zgodnie z życzeniami mieszkańców.

Ale to nie wszystko! Są przesympatyczni, kreatywni i biorą pod uwagę nawet pozornie sprzeczne prośby klientów 🙂 dla mnie to juz wystarczy, ale pozytywów jest wiecej 😉

Proces tworzenia projektu jest fantastycznie zorganizowany począwszy od niezwykle klarowniej instrukcji mierzenia pokoju, a na liście zakupów (z fakturami pro forma!!!) skończywszy. Ekstra!

Na każdym jego kroku widać, że wszystko jest przemyślane sto razy, zprpocesowane i oparte na wielkim doświadczeniu.

Projekty są po prostu piękne, ale rownież praktyczne i biorące pod uwagę temperament i zainteresowania dzieci.

Szczerze polecam!

Klaudia Frątczak-Kospin Avatar
Klaudia Frątczak-Kospin
1/28/2021

Postanowiłam poczekać z wyrażeniem opinii do czasu zrealizowania projektu, ponieważ byłam ciekawa jak wirtualny projekt przełoży się na rzeczywisty efekt... czekamy już tylko na ostatnie 2 mebelki bez których funkcjonujemy, wiec dzielimy się wrażeniami... projekty Mroomy podglądałam od dawna...próbowałam się zainspirować i zaprojektować pokój sama... choć wizja była, ciężko było mi ją „skleić” w logiczną całość. Mieszkanie ze skosami zawsze było moim marzeniem, ale nie zdawałam sobie sprawy jak trudne to wnętrza 🙈 uporządkować pokój dziecka, spełnić jego dość konkretne oczekiwania, uzyskać efekt wow pracą własnych rąk bez zatrudniania ekipy specjalistów od wykończeń i do tego zmieścić się w budżecie 🤔 ?? Z Mroomy wszystko jest możliwe! Można nawet się trochę „zbuntować” i nie dostać po głowie 😂 użytkujemy pokój od niedawna i już wiemy, że nic byśmy nie zmienili, a współpraca z Mroomy była strzałem w 10! Polecamy z całego serca i już myślimy o kolejnym projekcie z Mroomy 😍

Ewa GK Avatar
Ewa GK
1/28/2021

Polecamy Mroomy za pomysłowość, profesjonalne podejście i jasne zasady współpracy. Kontakt online sprawdził się na 100%. Pani projektująca bardzo kompetentna i znająca branżę od podszewki- bogata oferta mebli i detali.

Kamilla Maćkiewicz Avatar
Kamilla Maćkiewicz
10/15/2020

Współpraca z Wami to czysta przyjemność. Jakże ważna w dniu dzisiejszym, praca zdalna, na mega wysokim poziomie. Pełen profesjonalizm, dotrzymane terminy. Projekty zgodne z oczekiwaniami dzieciaków. Jesteśmy zachwyceni. Polecam w 100 %.

Izabela Włodarczak Avatar
Izabela Włodarczak
10/14/2020

Polecam z całego serca . Świetny kontakt , wiedziałam ze pokój będzie idealny zanim otrzymałam projekt i nie myliłam się . Projekt trafiony w punkt , synkowi wszystko się podoba. Bardzo szczegółowe rysunki , cała lista zakupów gotowa do opłacenia . Teraz pozostaje tylko realizować projekt . Dziekuje bardzo

Katarzyna Czyrska Avatar
Katarzyna Czyrska
10/13/2020

Z całego serca polecam ta firmę
Właśnie ukończyli projekt pokoju dla starszaka idącego do szkoły
Lista zakupów oraz rysunki są fenomenalne i każdy kto otrzyma komplet na koniec bez najmniejszego problemu sobie poradzi
Tak fachowej obsługi nawet przy wymagającym kliencie dawno nie spotkałam
Na pewno wrócimy z drugim pokojem 🙂

Patrycja Karcz Avatar
Patrycja Karcz
8/31/2020

Polecam z calego serca. Zespol Mroomy to przemili, profesjonalni ludzie sluzacy pomoca i rada, podchodza indywidualnie do kazdego dziecka i projektu.
Pani Ola Czarodziejka zaangazowana, pelna pasji, cierpliwa, pelen profesjonalizm oraz wiedza!!! Chociaz dzielila nas odleglosc ponad 1600km nie dalo sie tego w zaden sposob odczuc. Pani Ola zaprojektowala dla nas dwa piekne i jak rozne od siebie pokoje. Dziekuje za wszystko i oddaje w rece Mroomy kolejne pomieszczenia😀😀😀

Magdalena Kucicka Avatar
Magdalena Kucicka
8/31/2020

Polecamy współpracę z Mroomy. Bardzo profesjonalne podejście do projektowania. Pokój projektowany w zgodzie z zainteresowaniami dzieci. Bardzo dokładny wywiad przed rozpoczęciem pracy. Otwartość projektantów na nasze pomysły i sugestie. Mroomy projektowali dla nas nie tylko pokój dzieci, ale tez salon i łazienkę, a efekty są przepiękne. To była najlepsza decyzja

Jagoda Nowaczyk Avatar
Jagoda Nowaczyk
7/31/2020

Bardzo jesteśmy szczęśliwi, że trafiliśmy na firmę Mroomy w projektowaniu pokoju synów. Mroomy wyróżnia się wielkim profesjonalizem, doradztwem na wysokim poziomie oraz innowacyjnoscoą w zakresie projektowania.
Cierpliwości Pani Eli przyczyniła się do tego, że został stworzony piekny, a zarazem funkcjonalny projekt pokoju braci. Pomimo tego, że projekt został zakończony 2 miesiące przed realizacją w dalszym ciągu jesteśmy w kontakcie z Panią Ela oraz Panem Marciem, którzy slużą pomocą.
Rodzice swoich pociech ! - nie bójcie się projektowania online. Mroomy zadowoli najbardziej wymagających rodziców oraz dzieci!

Katarzyna Knap Avatar
Katarzyna Knap
7/30/2020

Projekt pokoju Kacperka przeszedł długą, wyboistą drogę, aż trafił na firmę Mroomy. Jest wiele projektantów wnętrz, jednak nie każdy potrafi zajrzeć w duszę dziecka, mroomy potrafi i to jak!!! Świat dziecka w jego pokoju, pełen fantazji, dobrego smaku i praktycznych rozwiązań. Współpraca bezproblemowa, cierpliwość, sprostanie wymaganiom klienta, nawet tego trudniejszego ;-), to dla nich żaden problem. Masz konkretną wizję pokoju -odworują ją w projekcie, nie masz pomysłu, podrzucą świetne rozwiązanie. Mogę tylko wypowiedzieć się w samych superlatywach, bo minusów po prostu nie ma. Wszystko pięknie przygotowane, lista zakupów, rysunki wykonawcze, linki do produktów. Wszystko bez wychodzenia z domu. Czego chcieć więcej. A i tak najlepszą oceną jest uśmiech mojego dziecka. I to jest najważniejsze!!! Dziękuję całej ekipie a przede wszystkim Pani Ani :-).

Izabela Bogucka-Bidol Avatar
Izabela Bogucka-Bidol
7/15/2020

Szczerze polecam Mroomy <3. Niezawodna współpraca, fantastyczne pomysły/projekty, świetny kontakt i otwartość na potrzeby klienta. Wspólna praca z Mroomy pozwoliła nam z synkiem na spełnienie marzeń o cudownym pokoiku dziecka. Warto skorzystać z pomocy profesjonalistów z Mroomy :)

Marta Kucharska Avatar
Marta Kucharska
6/15/2020

Serdecznie polecam współpracę z Mroomy🙂 Projekt pokoju dla córeczki został skrojony na miarę naszych potrzeb, idealnie spełnił a nawet przewyższył wszystkie nasze oczekiwania, do tego super kontakt z projektantem, gotowa lista zakupów a to wszystko bez potrzeby wychodzenia z domu!💪🏻 Nic prostszego:)

Małgorzata Mazgaj Avatar
Małgorzata Mazgaj
5/18/2020

Najlepsza firma na świecie z jaką kiedykolwiek miałam okazję współpracować. Polecam z całego serca. Kontakt wymarzony na każdym etapie pracy. Od pierwszego maila zwrotnego wiedzialam ze to wyjątkowa firma. Zawsze pomocni, otwarci na wszystkie uwagi, pomysły i marzenia.
Wsparcie od poczatku projektu, aż po jego realizacje, a nawet po zakonczeniu prac. Jestem zachwycona! I chętnie oddalabym cale mieszkanie w rece mroomy 🙂 Inne firmy powinny sie od Was uczyć!
dziekujemy bardzo !

Natalia Najdzińska Avatar
Natalia Najdzińska
5/03/2020

Polecam z całego serca ! projekt wyszedł idealnie ! Kontakt rewelacyjny. Spełnione każde nasze zyczenie, każda zachcianka. Wystarczyło podać wymiary pokoju wg instrukcji.

Beata Sromek Avatar
Beata Sromek
4/23/2020

Serdecznie polecam mroomy, pani Ola zaprojektowała nam 2 śliczne pokoje dla chłopców .. dziękuje za wsparcie w trakcie remontu, profesjonalną pomoc i cierpliwość .. jesteście najlepsi!! 😘

Marta Rychcik Avatar
Marta Rychcik
4/06/2020

Gorąco polecam ! Współpraca to bajka wszystko dopięte na ostatni guzik.

Anna Perłak Avatar
Anna Perłak
4/01/2020

Serdecznie polecam Mroomy! Usługa projektowania na najwyższym poziomie. Świetne, niebanalne i oryginalne pomysły w połączeniu z uwzględnieniem wszystkich życzeń klienta. Rzetelnie oraz terminowo. Wyjątkowo przyjazny i rzeczowy kontakt z panią Olą i Panem Marcinem (nawet po zakończeniu współpracy)

Monika Bet Avatar
Monika Bet
2/28/2020

Współpraca z team'em MROOMY to sama przyjemność! Wymarzony projekt powstał bardzo sprawnie. Dostaliśmy komplet niezbędnych informacji jak go zrealizować. Jeżeli będziemy projektować pokój dla kolejnego dziecka to tylko z MROOMY. Bardzo polecamy! <3

Milena Krawczyńska Avatar
Milena Krawczyńska
2/25/2020

Bardzo bardzo dziękujemy Mroomy za współpracę i opiekę jaką nas Państwo otoczyli również podczas prac remontowych. Jesteśmy wdzięczni za życzliwość i bezproblemowość. A do tego jeszcze jesteście kreatywni, profesjonalni i projektujecie piękne pokoje. 😀 Robicie świetną robotę!

Joanna G-ska Avatar
Joanna G-ska
2/23/2020

Przez przypadek natrafiłam na stronę mroomy i uważam, że to, że zadzwoniłam, było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Otrzymałam od Państwa pełne zaangażowanie w projektowaniu pokoi dla moich dzieciaczków, a same projekty spełniają nasze oczekiwania - nasze i dzieci. Pokoje piękne, funkcjonalne a współpraca wyśmienita - również po zaakceptowaniu projektu, tzn. podczas realizacji. Cierpliwość Pani Oli, z którą miałam przyjemność współpracować oraz Pana Marcina nieoceniona 😉 polecam z czystym sumieniem, oby więcej tak zaangażowanych osób w swoją pracę, pozdrawiam

Marta Ludwińska Avatar
Marta Ludwińska
2/18/2020

Polecam z całego serca ! Pani Ela stworzyła projekt marzeń💛 🦌🐾🌲Zgodny z moim gustem, świetnie rozwiązane oświetlenie, ciekawe połączenia, na które sama bym nie wpadła. Pomoc architekta jest bezcenna przy doborze materiałów, wyposażenia. Serdecznie dziękuje za przecudowna aranżacje pokoju dla Leonarda 💛 Ps i to wszystko on-line !

Laura Serkis-Kowalska Avatar
Laura Serkis-Kowalska
2/05/2020

Po obejrzeniu realizacji i codziennym karmieniem się kolejnymi postami od razu wiedzieliśmy, że chcemy oddać projektowanie pokoju dzieciaków do Mroomy. Pojawiła się obawa, że jak to można tak bez obejrzenia na żywo zaprojektować? Nic bardziej mylnego, wystarczy miarka, kartka papieru i kilka godzin wolnego czasu aby przesłać szkic do Mroomy aby zamienili to w profesjonalny plan pokoju. Współpraca i opieka nad projektem wręcz wzorowa, fajne użycie dostępnych rozwiązań (DropBox) do komunikowania się i dzielenia wizualizacjami. Pani projektantka z dużym rozeznaniem rynku wyposażenia i dużym wahlarzem propozycji do wyboru 🙂 p.s. polecam zainwestować w dalmierz laserowy co znacznie skróci czas oraz zapewni dokładoność pomiarów, szczegółnie jeśli robi się je w pojedynkę.

Karol Jaworski Avatar
Karol Jaworski
2/03/2020

Zespół Mroomy to super ekipa, sprawna i pomocna. Z uwagą podchodzi do wymagań klienta i upodobań dziecka. Projekt powstaje bardzo sprawnie i w naszym przypadku nie wymagał wielu poprawek ale nie było problemu z przedstawieniem wizualizacji w innej wersji. Obsługa poprojektowa, wizualizacje i zamówienia też bez zarzutu. Polecam gorąco. Syn bardzo zadowolony i nie może się doczekać realizacji projektu.

Agnieszka Wojciechowska Avatar
Agnieszka Wojciechowska
1/17/2020

Zespół Mroomy, na czele z Panią Aleksandrą, wykonał dla nas projekt wnętrza pokoju syna lat 8.
Pani Ola, z którą głównie współpracowaliśmy jest profesjonalistką w swoim zawodzie. Uważnie słuchała naszych uwag, podsuwała ciekawe i innowacyjne rozwiązania. Cierpliwie dostosowywała projekt do naszych potrzeb, wyobrażeń, zwracała uwagę na najdrobniejszy szczegół. Efekt pracy nas zachwycił! Zaprojektowana przestrzeń doskonale wpisała się w naszą estetykę, aranżacja wyróżnia się wyjątkowym charakterem dzięki dobranej kolorystyce i oświetleniu. Przede wszystkim aranżacją zachwycony jest przyszły użytkownik, który nie może się już doczekać realizacji! Z całego serca polecam współpracę z firmą Mroomy i Panią Aleksandrą, których cenię za fachowość, rzetelność, wspaniały kontakt, a przede wszystkim pełny profesjonalizm! Dziękujemy :)).
Mama Frania.

Eve Ewe Avatar
Eve Ewe
1/12/2020

Bardzooo polecam, projekt pokoju synka wyszedł cudownie! Pani Ola z zespołem wzięła wszystkie moje sugestie pod uwagę, dzięki temu spełniło się małe dziecięce marzenie 😊

Magda Gębka Avatar
Magda Gębka
12/14/2019

Recenzja spóźniona, bo po pół roku. Tyle trzeba, aby ocenić efekt końcowy: funkcjonalność i ergonomię. Córka zachwycona, my też. Czego chcieć więcej 🙂

Daniel Kotyras Avatar
Daniel Kotyras
11/03/2019